I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Mesečni horoskop za novembar 2014.

OVAN – Pred vama je period koji zahteva veliki oprez i dosta takta, naročito 11., 12. i 13. novembra kada vaš vladar Mars prelazi preko Plutona u sazvežđe Jarca, praveći oštar kvadrat sa Uranom iz vašeg sazvežđa. Tih dana je bolje ostati kod kuće. Šta ste uradili – uradili ste, a ako baš morate voditi ozbiljne razgovore tih dana – pokušajte da budete mirni i staloženi. Ovo je godina puna stresa i nezadovoljstva i možda je krajnje vreme da sagledate i vlastitu krivicu u svemu tome. Podvucite crtu i donesite neke pametne odluke konačno slušajući savete onih koji vam žele dobro. Važno je možda da izađete iz nerentabilnog posla, kako god možete, čak i ako ste u gubitku. Nadoknadićete to kroz neki drugi posao možda vezan za inostranstvo i promenu mesta boravka. Kada je ljubav u pitanju, ovo je vreme strasti i seksa, a ne prave, istinske ljubavi. Ako ste u braku i ozbiljnoj vezi, loše se ophodite prema partneru ili niste dovoljno iskreni. Ljubav kao da više ne postoji, gasite se i želite promenu.

BIK – Dolazi vrlo aktivan period u kojem ćete maksimalno biti zaokupljeni novcem, finansijama, svojim i tuđim, potpisivanjem nekih ugovora upravo zbog novca, moguće kredita, pozajmice ili novog poslovnog ugovora. Ako ste nezaposleni Bik, evo mogućnosti da dobijete posao. Tokom ovog perioda moguć je i kraći put u inostranstvo ili poslovanje sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Novac će vam hronično faliti tako da se savetuje oprez po tom pitanju, nije vreme za neke velike rashode, stari dugovi vas muče ili neki pogrešni potezi iz prethodnog perioda za koje se sada ispostavljaju računi. Na emotivnom planu se vraćate na staru ljubav i privlače vas situacije u kojima možete sresti nekoga iz prošlosti, čak možete dobiti i glas o nekome sa kim ste ranije bili, a ko će vas pomalo rastužiti. Pomalo ste ljubomorni na starog partnera.

BLIZANCI – Pred vama je vrlo važan poslovni period prepun dobrih vibracija, komunikacije sa inostranstvom kao i mogućnosti da realizujete davno započete ili zamišljene stvari koje se stalno odlažu. Mnogo dobrih vesti iz inostranstva, da li preko posla ili od nekih članova porodice, neko od vaših odlazi u inostranstvo i otvara vam mogućnost da i vi to učinite u nekoj perspektivi. U najavi je i promena mesta stanovanja, dosta planova se sada nekako uobličava. Kada su emocije u pitanju, ovo nikako nije period u kom trebate da flertujete ili se poigravate tuđim emocijama, možete biti lako otkriveni. Takođe, vodite računa o nekim svojim prijateljima, možete ući u teži konflikt i nesporazum koji se neće tako lako ispaviti.

horoskop1

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Tokom ovog perioda potrudite se da budete posebno pažljivi. Tokom 11., 12. i 13. novembra vodite računa da ne ulazite u konflikte sa ljudima, pazite šta pričate, naročito na poslu, i ako ste do sada izdržali nemojte sada gubiti živce. Pazite na saobraćaj i na eventualne kvarove instalacija u kući. Dosta nervoze ali i novih šansi i mogućnosti za nove poslove. Popraviće vam se komunikacija sa partnerom i konačno ćete uspeti da prebrodite nevolje kroz koje ste prošli, ali povedite ipak računa u kakvom vam je zdravstvenom stanju partner, naročito tokom gore navedenih dana. Vaše vreme tek dolazi i odahnućete kada se ova godina bude završila zbog mnogo čega. Kao da ćete povratiti kontrolu nad životom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dolazi period u kom morate povesti računa o svom zdravlju ali i o poslu. Mogući nesporazumi i nagle promene na radnom mestu i veći problem sa onima koji su ispod vas nego sa pretpostavljenima. Sukobi i problemi mogu se završiti na sudu ili uz učešće policije i zato budite oprezni tokom 11., 12. i 13. novembra. Onaj ko vam je bio problematičan na radnom mestu verovatno će i sada napaviti problem. Pazite i na svoje zdravlje, moguć problem sa kostima, zglobovima, neurološki problem koji ograničava motoriku. Napet period u svakom slučaju, vodite računa o sebi. Kada je ljubav u pitanju, možete čuti glas iz prošlosti o nekome do koga vam više i nije tako stalo. Neprijatno ćete se iznenaditi, ali ćete konstatovati da ste bili u pravu.

DEVICA – Pred vama je period u kom ćete moći da popravite odnose kako na poslovnom tako i na porodičnom planu koje ste malo pokvarili lošom komunikacijom, nesporazumima i nerazumavanjem. Okrenite se ljudima koji su vam bitni i veoma je važno da sada napravite dobru procenu, ako vam je neko zaista neophodan, kako u poslu tako i među prijateljima, napravite prvi korak i uspećete da ispravite eventualne nesporazume. Kada je ljubav u pitanju, nagli priliv energije nateraće vas da nešto preduzmete, moguće je da se neko iz prošlosti ponovo aktivira. Vi ste jedan od retkih znakova koji će uživati tokom ovog perioda.

horoskop2
ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Sledi period u kojem najviše trebate da obratite pažnju na dešavanja u kući i porodici kao i sa partnerom. Tokom 11., 12. i 13. novembra egzaktna konjukcija Marsa i Plutona koja se dešava baš u polju vašeg doma može doneti velike sukobe i nesporazume sa članovima vaše porodice. Možda biste trebali da povedete računa o tome koliko i kako trošite novac jer to može izazvati nezadovljstvo i biti glavna tema za sukob. Takođe, neki vaši planovi vezani za nekretninu, imovinu, mogu sada biti pokrenuti. Uhvatiće vas potreba da uređujete dom u kom živite i gotovo je sigurno da ćete hteli ili ne, tih dana imati posla sa majstorima zbog nekog kvara u kući. Emotivni odnosi mogu biti prepuni trzavica i neprijatnih iznenađenja za koje ste možda baš vi uzrok jer vam partner ne veruje zbog nekih ranijih dešavanja. Budite mirni ako vam je stalo do partnera jer se baš tokom ovog perioda na neki način rešava vaš odnos.

ŠKORPIJA – Pred vama je veoma dobar poslovan period, vreme vaše afirmacije na poslu i mogućnost da napredujete i rešite neka važna pitanja koja vas muče. Budite oprezni u saobraćaju kao i u komunikaciji sa širom familijom, rođacima i komšilukom. Neko je u problemu i vi ne želite da se mešate, ali sticajem okolnosti možete biti upleteni. Očekujte kvarove na autu u periodu od 11.,12. i 13.novembra pa je možda bolje da se rešite starog automobila ili da tih dana ne vozite. Porodični problemi nekako najviše mogu da vas zaokupe u ovom periodu, neke nerešene stvari. Opterećeni ste poslom i porodica to trpi, ali vi niste u stanju to da rešite i ne treba sada ni pokušavati.

STRELAC – Ovo je period u kom morate povesti računa šta i kako radite sa finansijama. Ovo nije vreme za rizik i sada sigurno nećete dobiti u riziku sa novcem, brzoj zaradi i kocki, već možete samo izgubiti, zato se trudite da ne pravite velike planove i da spustite loptu kada je trošenje novca u pitanju. Ovo je dobar period za razgovor o nekom budućem poslu i pravljenje strategije šta biste eventualno mogli kasnije da uradite. U ljubavi ćete sresti osobu koja ima veze sa vašim poslom i ako vam je stalo do nekoga – možda je sada trenutak da pokažete svoju zainteresovanost nekim lepim poklonom. Prići će vam dosta starija osoba od vas ili neko ko je na položaju ili dosta moćan. Možda je za početak bolje da držite taj odnos i to poznanstvo u tajnosti da biste dobili na vremenu i miru.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Uslediće posebno važan period, naročito tokom 11., 12. i 13. novembra kada posebno treba da budete oprezni i fokusirani na eventualne neprijatne događaje kako u porodici tako i na poslu. Šta ste uradili – uradili ste i ovo nije baš preporučljivo vreme da se javno eksponirate, svađate i donosite nagle odluke. Sačekajte, imaćete vremena na proleće, polako i natenane. Ovo je period iz kog možete dosta naučiti i naprosto, uslediće provera svega što ste uradili do sada. Ono što se sada dešava možda je pokazatelj šta treba menjati u narednom periodu. Pazite na zdravlje, kičmu, kosti, zglobove, moguća povreda.

VODOLIJA – Pred vama je veoma važan period u kom hteli ili ne, rešavate neka pitanja vezana za nekretinu, mogući su poziv na sud, parnica ili sređivanje nekih papira vezanih za nekretnine. Veoma neprijatni momenti tokom 11., 12. i 13. novembra kada ćete biti direktno u situaciji da se izjasnite ili budete pod pritiskom. Sve je to dobro jer rešava neke vaše stare probleme. Na poslu ćete doživljavati veliki stres, posla ima dosta ali novac odlazi na sve strane i vi niste u stanju da to zaustavite niti da kontrolišete. Možda je potrebno sada ulagati u novi posao koji će se kasnije pokazati kao dobra šansa za zaradu. Svakako da ovo nije period u kojem na bilo šta možete uticati. U ljubavi vam neki vaši prijatelji mogu pomoći oko upoznavanja partnera ili oko rešavanja nekih vaših nesuglasica na emotivnom planu. Ogorčeni ste na partnera i u vama se bude ljubomora i negativna emocija. Možda je vreme da prestanete da optužujete partnera da je jednini krivac.

RIBE – Očekuje vas vrlo važan poslovni period u kom ćete odjednom dobiti veliku snagu i energiju da uspete da započnete novi posao, promenite sadašnji ili ostvarite neku zaradu. Imaćete šansu da putujete, ostvarite kontakt sa inostranstvom i da čak poslovno budete u vezi sa inostranstvom. Kada su ljubav i porodica u pitanju, prošli ste jedan period iskušenja, međutim, sada možete očekivati da se situacija skroz stabilizuje i da ponovo uspostavite komunikaciju sa starim partnerom koji želi pomirenje. Dešava se da vam smeta komunikacija i drugi članovi porodice, rođaci – stari problemi koji su tu uvek i bili. Morate napraviti rezove.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh