I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mesečni horoskop za mart

OVAN – Dragi Ovnovi, verujem da vam nije bilo lako poslednjih nedelja, imali ste dosta neprijatnih situacija i konflikata. Sve vreme vas je pratio osećaj nepravde i potpunog nerazumevanja okruženja, ali savet astrologa u ovom periodu jeste da se pokrenete! Prve dane marta startovali ste sa Mladim Mesecom u Ribama, vašem dvanaestom astrološkom polju, gde se nalaze i Sunce, Merkur i Neptun. Takođe, Venera će sredinom ove sedmice ući u Vodoliju, vaše jedanaesto polje, odakle će formirati dobar aspekt sa Uranom iz vašeg znaka i Marsom iz Vage. Može se reći da za vas mart uopšte neće biti loš. Pomoći će vam prijatelji, kumovi i ženski članovi familije, imate dobru zaleđinu i podršku da sprovedete svoje planove ne samo na poslovnom već i na emotivnom polju. Sredinom meseca pratiće vas rashodi u vezi dugovanja iz prošlog perioda, stižu na naplatu neki stari računi, ali ukoliko se oslonite na pomoć prijatelja, imaćete šansu da napredujete u poslu i dobijete pordšku okruženja. Možda sada treba da rizikujete kako biste ostvarili napredak, a da biste bili rasterećeni za nove ciljeve – zaboravite prethodne neprijatne situacije kroz koje ste prošli. Na polju ljubavi prijaće vam tranzit Venere kroz Vodoliju i njen aspekt sa Marsom, neko prijateljstvo preti da preraste u pravu ljubav.

BIK – Dragi Bikovi, mart je na neki način mesec satisfakcije za vas. Sledi ispravljanje nepravdi i nesporazuma sa poslovnim okruženjem kao i mogućnost napredovanja na poslu ili učvršćivanja pozicije. Ukoliko imate nove poslovne ponude, možda sada ne biste trebali da žurite sa donošenjem odluke, dvoumićete se šta da preduzmete ili prihvatite. Još uvek ne vidite jasno situaciju i možda je bolje da se držite starog proverenog puta i poznatih saradnika. Mart je mesec ispravljanja nekih grešaka iz prethodnog perioda i neka tako i bude. Morate znati da nije vreme za samostalno odlučivanje i da mnogo zavisite od kolektiva i tima sa kojim radite, nemojte se radovati pre vremena niti se opuštati jer vas neke kolege još uvek ne podržavaju dovoljno. S druge strane, pred vama je divan mesec na polju ljubavi, i možete očekivati niz novih poznanstava i susreta koji mogu voditi u iskrene odnose i ljubav. Budite otvoreniji prema drugima.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je veoma važan mesec za poslovne planove. Na prvom mestu interesuje vas materijalna situacija koja vas konstantno muči. Takođe, imate potrebu da se poslovno usavršavate, bilo kroz obrazovanje, seminare, kurseve ili neke druge oblike edukacije. Pratilo vas je dosta konflikata na poslovnom planu od Nove godine do sada, osećate da se poslovno okruženje baš i ne slaže sa nekim vašim idejama i mnogo energije trošite kako biste okolinu ubedili u svoje stavove. Možda sada ne treba trošiti energiju na to, treba sačuvati poslovni odnos na nekom pristojnom nivou bez preteranog insistiranja na vlastitom stavu. Mnogo bolji period na poslu sledi posle 20.marta kada ćete imati priliku za javni nastup, dokazivanje pred publikom kao i polaganje ili proveru znanja. Ne bi bilo loše da razmislite da li biste od ovog meseca mogli da krenete na neko usavršavanje koje će vam za šest meseci pomoći oko posla. Osećate da se kod vas ambicija sve više ispoljava i upravo sada će vam se pružiti ta mogućnost da se na neki indirektan nacin usavršavate i da napredujete. Saradnici će vam trebati i zato nemojte zatezati svoje odnose. Emocije će doći do izražaja tek krajem meseca, posle 20.marta. Trenutno je vaš emotivni život praćen nizom nesporazuma i rasprava.

horoskop2

I Taxi Zrenjanin

RAK – Dragi Rakovi, ovo je mesec u kojem osećate ekspanziju na poslovnom planu. Već neko vreme izuzetno ste aktivni, otvoreni za komunikaciju, iznosite svoje ideje, planove i borite se za njih. Možda ne bi bilo loše da u drugoj polovini meseca povedete računa šta pričate, ispred koga i kako to prezentujete. Takođe, povedite računa i na svoja dugovanja iz prethodnog perioda jer bi kraj meseca mogao doneti rashode, probleme sa tužbama i opomenama. Izmirite dugove na vreme i sredite svoje papire, imate rok od tri nedelje. Trenutno vas prati dobra sreća u vezi svih poslova vezanih za novac, kredit, imovinu, poslovna partnerstva, iskoristite to. Entuzijazam se vraća i vi vidite svoju šansu u nastupajućem periodu, da ispravite neke ranije nepravde i greške, ali ipak budite oprezni jer april nije vaš mesec i umnogome će zavisiti od toga šta sada učite i koje odluke donosite. Kada je ljubav u pitanju, čeka vas romansa sa dosta mlađom osobom koja vas može pokrenuti u svakom smislu. Lepo je vreme za ljubav.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, pred vama je mesec u kojem se možete osećati kao da ste na’’probnom radu’’. Početni pritisak na poslu može doneti unapređenje na kraju, i bolje odnose sa pretpostavljenima. Ukazaće vam se prilika za izvesnu obuku ili usavršavanja što svakako treba prihvatiti jer iz toga sledi bolja prilika za posao. Energija će vam se polako vratiti, volja da uradite nešto za sebe, kao i mogućnost da radite dva posla. Ulazak Venere u Vodoliju značajno će popraviti vaše emocije, a kada se tom uticaju pridruži i aspekt Marsa, u vama će se ponovo probuditi nada da se neke stvari na emotivnom planu mogu rešiti i krenuti na bolje. Partneru možete trenutno izgledati kao neko ko ne zna šta želi, kao neko ko je nestabilan i ko menja taktiku svaki čas, ali vi sami znate da je to zato što ste prošli kroz prilično težak period i negativna iskustva. Stabilizacija na emotivnom planu posebno se očekuje od 21.aprila. Možete odahnuti kada je ljubav u pitanju.

DEVICA – Drage Device, mart je veoma važan mesec u kom se može desiti da dobijete dugo očekivani odgovor ili da nešto što ste ranije odradili, konačno dobije svoj epilog. Vaša upornost i strpljenje konačno se mogu isplatiti tokom ovog meseca, problemi koji su vas pratili u prethodnom periodu vezani za odlaganje ili kašnjenje nekih stvari, problem sa stanom ili novcem, polako će se rešavati krajem ovog meseca. Kada je ljubav u pitanju, vrtite se u krug sa svojim partnerom, vraćate se na neke stare ljubavi iako i sami znate da to baš i nije nešto što vam odgovara, nadate se da će se stvari popraviti. Sredinom meseca možete očekivati izvestan put koji će biti i poslovnog i emotivnog karaktera. Ovaj mesec je ipak mnogo važniji za posao, usresredite se na to.

horoskop1

VAGA – Drage Vage, nije vam bilo lako od Nove godine pa do sada, ali evo, startovali ste mesec sa retrogradnim Marsom u vašem znaku, koji će zahtevati od vas da uložite još dodatnog napora za završavanje započetih stvari u naredna dva meseca, i da se rešite balasta problema koji vas prate poslednje dve godine. Spadate u grupu kardinalnih znakova koje ugrožava kardinalni T kvadrat, čiji će se aspekti osećati do proleća 2015. godine kada ćete moći da odahnete, ali do tada, u narednom periodu ćete još par puta imati situacije koje možete doživeti prilično teško. Takav je april i samo proleće 2015. Tokom ove nedelje bićete suočeni sa tim da morate preuzeti odgovornost oko posla i činjenicom da morate raditi još više iako mislite da od sadašnjih kapaciteta više ne možete da pružite. Na emotivnom planu ste razapeti između neke dve situacije, prošlosti koja vas nervira i muči i budućnosti i simpatija možda prema nekim sa kim radite. Interesantan period na emotivnom planu donosi Venera u Vodoliji i njeni aspekti sa Marsom od sredine meseca. Ljubav na pomolu.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je mesec u kojem će od srede ove nedelje Saturn krenuti retrogradno kroz vaš znak. Shvatate da ćete morati da uložite veoma mnogo napora da biste rešili poslovnu situaciju. Uspeh ćete moći da ostvarite samo ako se samostalno budete angažovali oko posla, ne oslanjajući se na bilo koga. Od 10. marta stižu informacije koje vas mogu obradovati, te i ako vidite da je vaše poslovno okruženje loše i da ste ugroženi, ipak se ukazuje šansa za vaše napredovanje i opstanak na poslu, čak i promena posla. Možda biste sada trebali više da se angažujete oko rešavanja nekih statusnih pitanja, imovine, nekretnina, pitanje braka, rešavanje pitanja dece ili ako ih već imate, rešavanje nekih važnih pitanja kada su posao i sudbina samog deteta u pitanju. Osećate da je pred vama veoma važna godina u kojoj ste na raskrsnici. Pritiskaju vas problemi koji nisu od juče, retrogradni hod Saturna kroz vaš znak ove nedelje nateraće vas da rešavate polako stvari koje ste potiskivali, budite hrabri.

STRELAC – Dragi Strelčevi, osećate se prilično nesigurno kada je posao u pitanju i ni sami ne znate više šta da očekujete ni da li se isplati da se toliko angažujete ili da dignete ruke od svega. Moram da kažem da će se trud isplatiti i to posle 20.marta, ali za sada i dalje morate da budete disciplinovani i da trpite nagle promene, stihiju na poslu i neredovna primanja. Zadnjih deset dana ovog meseca izbaciće vas naglo u prvi plan i imaćete priliku i da se usavršavate, edukujete, kao i da javno nastupate ili prezentujete nešto u vezi posla pred drugim ljudima. Vaši pretpostavljeni su vam naklonjeni i dobićete svoju šansu da se dokažete, zato nemojte da budete nervozni i da ulazite u konflikt sa poslovnim saradnicima bez potrebe. Nestrpljivi ste već neko vreme i ne vidite smisao da se dalje žrtvujete na poslu, ali strpite se još malo. Kada je ljubav u pitanju, poražite je u komšiluku ovih dana jer vam se Venera smeši iz Vodolije, te vas komšija ili prijatelj može iznenaditi svojim interesovanjem i vrlo pozitivnom energijom.

LJUBAV

JARAC – Dragi Jarčevi, za vas je mart jako važan mesec, kao uostalom i za sve kardinalne znakove. Donosite važne odluke na poslovnom planu i bitno je da sa tim završite do 20. marta, da napravite dobre procene i dobre poslovno partnerske izbore jer će se april pokazati kao vrlo stresan mesec po vas. Sada vam se ne isplati da igrate na kratke staze i uspehe preko noći kroz nesigurna partnerstva. Bolje bi bilo da, ako treba i sačekate, povučete se pa i date prednost drugima nego da ulazite u rizik. Jačaće potreba za komunikacijom, putovanjima, ambicijama i napredovanju na poslu, jačaće potreba za dokazivanjem i trasformacijom poslovnih odnosa, ali zapamtite da vas kardinalni T kvadrat prati sve do proleća 2015. i da vam se ne isplati trgovati sa nečim što je u startu osuđeno na propast, brz uspeh, kratak trijumf. Niste toliko obuzeti emocijama koliko napredovanjem i dokazivanjem na poslu.

VODOLIJA – Drage Vodolije, uporno vas prati osećaj zabrinutosti za vlastiti posao i finansije, naravno s razlogom, mada u narednom mesecu to ipak nećete osećati toliko. Sada je najvažnije da sredite neke papire i dokumentaciju vezanu za nekretnine, kuću ili stan, neplaćene račune. Ako imate parnicu, sudski proces, oni su u završnoj fazi. Vi ste sada na prekretnici, pokazujete sve manje živaca za stari posao i istovremeno potrebu da iz korena promenite nešto u svom životu. Na dobrom ste putu, ali nemojte biti brzopleti, nervozni i hiroviti kao što umete. Trenutno niste baš raspoloženi za ljubav i drugima delujete hirovito, brzo gubite interesovanje te iako je Venera početkom meseca ušla u vaš znak, više će vas interesovati posao i nove mogućnosti na tom polju, nego ljubav. Sve se svodi na dosta priče, nova poznanstva i površnu komunikaciju. Partner se definitivno oseća zapostvaljenim.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je veoma dobar mesec i kada su ljubav i posao u pitanju. Imali ste dosta problema da savladate napade negativne energije i konflikata zadnjih nedelja, osećaj nepravde kontinuirano vas prati ali i osećaj nemoći, međutim zvezde kažu da ako iko bude dobro prošao u nastupajućem periodu, to ste ipak vi, drage Ribe. Sada ćete imati šansu da završavate stare račune, svodite situaciju i vraćate stare dugove bar onoliko koliko možete. Gledajte da to završite do 20. marta. Otvaraju vam se nove mogućnosti za posao u budućnosti, oslonite se na svoju intuiciju, na dobrom ste putu. Možda nije trenutak da ispravljate „krive Drine“ i razgovarate sa svojim partnerom o prošlosti. Okrenite se novom poslu koji se ukazuje. Mlad Mesec u vašem znaku početkom marta nosi velike promene koje će uslediti za šest meseci u vašem poslovnom životu. Pokrenite se drage Ribe i rizikujte.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh