I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mesečni horoskop za maj 2014.

OVAN – Konačno možete odahnuti, izašli ste iz stresnog perioda u kom se nalazite duže vreme. Vaš vladar Mars kreće napred i vi ćete posle 18. maja zauzeti siguran pravac u poslovnom planu. Kao da ste se izgubili tokom zadnjih meseci i mnogo toga što ste započeli, niste mogli da završite. Konačno je tome došao kraj, možete da se opustite. Stiže glas o putu u inostrranstvo ili neko rešenje od suda koje ste dugo čekali. Na emotivnom planu, tokom ovog perioda Venera će se šetati vašim znakom, ali ništa više od avantura i kratkih, naglih odnosa, neće doneti. Nije vreme za stabilne veze, ali jeste za one koji traže zabavu i površan odnos. Kada je zdravlje u pitanju, pazite na srce, pritisak i glavu.

BIK – U poslovnom smislu, pred vama je period raščišćavanja, i vi ćete imati potrebu da raskrinkate i kaznite svoje neprijatelje. Nešto što ste morali da trpite zadnjih meseci, konačno se privodi kraju i mada se nećete moći osloboditi tajnih neprijatelja, ipak ćete neke od njih naterati da promene svoje stavove i da vas više poštuju. Zbog nekih problema iz prošlosti, moraćete da potražite i savet pravnih lica i da javno branite svoj stav. Ovo je vreme raščišćavanja. Na emotivom planu, aktuelan je period tajnih veza, avantura iza očiju javnosti. Privlačiće vas pomalo ekscentrične osobe. Moraćete da od ljudi krijete svoje emotivne izbore, bolje je tako. Umorni ste, mogući problemi sa kičmom i bubrezima.

BLIZANCI – Pred vama je vrlo aktivan period na poslovnom planu. Merkur, vaš vladar, kretaće se vašim znakom kroz ceo ovaj period donoseći vam putovanja, kontakte sa inostranstvom, komunikaciju sa strancima i nove poslovne mogućnosti. Izaći ćete iz jednog napetog perioda u kom ste bili i dobićete par odličnih mogućnosti na poslovnom planu. Tačno ćete znati kojim putem trebate da idete. Stabilizacija sledi i na finansijskom planu. Ljubav dolazi preko posla u vidu vrlo uticajne osobe koja se bavi politikom ili zakonom. Moguća su velika iznenađenja i zaokreti, vrlo živ period, prepun iznenađenja, uživajte. Obratite pažnju na svoje zdravlje jer mogu isplivati neke stvari koje su bile skrivene zadnjih meseci. Problemi sa vidom, bubrezima, a biće predložena čak i intervencija. Vreme je za posetu lekaru.

horoskop3ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

RAK – Konačno miran period na poslu. Trpeli ste veliki pritisak i neizvesnost, nagle preokrete, sada dobijate podršku planeta i konačno se neke stvari rešavaju, naročito posle 18. maja, uz pomoć prijatelja ili protekcije. Velike promene u firmi konačno uzimaju pravac koji vama odgovara. U kući su majstori ili vas očekuju neki radovi, planirate promene, i treba da to uradite sada. Napetost koju je izazivao Mars ove zime svojim prisustvom u vašem domu, konačno popušta krajem maja i vi se stabilizujete. Vreme je za dijetu, pazite na jetru.

LAV – Tokom ovog perioda možete se nadati boljoj finansijskoj situaciji ili nekom unapređenju, međutim vi kao da i dalje imate problem sa autoritetima, konflikte i sukobe zato što niste u stanju da prećutite. Mnogim Lavovima će se ukazati šansa za posao u inostranstvu ili rad u stranoj firmi koji ne smete propustiti. Kada je ljubav u pitanju, tu ste definitivno prepuni iznenađenja – nagli raskidi i nagli ulasci u veze obeležiće ovaj period. Privlače vas sportisti ili osobe koje nose neku vrstu uniforme. Pazite se u saobraćaju, imaćete rashode oko automobila.

DEVICA – Posao kreće punom parom i vi preko rođaka ili prijatelja dobijate vrlo povoljne prilike za rad u inostranstvu. Biće neophodno da putujete u inostranstvo ili da odradite neke obuke oko novog posla. Vaš trud i strpljenje će se isplatiti, i jedino što manjka jeste novac koji klizi iz ruke i sve što zaradite, jednostavno – ode. Brine vas situacija u porodici i neke promene koje se dešavaju sa roditeljima ili sa decom. Pazite na srce i cirkulaciju.

horoskop2ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Kada je posao u pitanju, pred vama je konačno olakšavajući period u kojem jasnije vidite svoju poslovnu situaciju i tačno znate šta želite. Obavićete mnoštvo razgovora i biće potrebno da sredite neke papire i dokumenta u vezi posla. Vi ste možda i najlošije prošli tokom prethodnog perioda i zato sada imate razlog za slavlje jer je pred vama mirniji poslovni period. Pomoći će vam rođaci svojim preporukama. U ljubavi situacija nije ni blizu takva. Tokom celog ovog perioda imaćete tranzit Venere vašim poljem partnerskih odnosa. Usamljenim Vagama dolaze nova poznanstva i neočekivani preokreti, zauzetim Vagama konačno posle 18. maja sledi raščišćavanje porodičnih problema pa i nekih pravnih aspekata u koje ste možda upali. Iscrpljeni ste, mogući problemi sa bubrezima. Pazite se u saobraćaju.

ŠKORPIJA – Posle jednog meseca u kojem ništa baš niste mogli da uradite, dolazi period kada stvari kreću sa mrtve tačke i vama kao da kamen pada sa srca. Sređuje se situacija na poslu i vi dobijate pozitivan odgovor krajem maja. Muči vas i dalje finansijska situacija kao i neki problem sa nekretninom, i to stanje se nažalost neće promeniti još neko vreme, ali ćete bar bolje moći da se organizujete od ovog meseca. Na emotivnom planu, mnoge Škorpije će rešavati veoma važne stvari, a slobodne Škorpije rešavaju pitanje braka. Zauzete Škorpije bi trebale da obrate pažnju na zdravlje svog partnera.  

STRELAC – Tokom ovog perioda možete očekivati promenu na poslovnom planu, produžetak nekog ugovora ili potpis ugovora o novom poslu. Takođe, može vam biti saopšteno da ćete promeniti mesto na kom radite, a u okviru istog posla. Ne plašite se jer nije ništa negativno, jedino što novac nikako ne dolazi. Na emotivnom planu, moguće je iznenadno poznanstvo i vrlo živ period prepun neočekivanih interesantnih susreta i kontakata i mada nije vreme da naglo ulazite u veze, možda jeste trenutak za započinjanje jednog odličnog prijateljstva koje će kasnije prerasti u ljubav. Problemi sa imunitetom, problematična je i kičma.

horoskop0ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Možete odahnuti posle 18.maja kada je posao u pitanju. Firma u kojoj radite bila je u velikim problemima i moguće je da ste prilično brinuli, međutim sada se neke stvari krajem ovog perioda konačno raščišćavaju, i vi ćete konačno znati na čemu ste. Mnogim Jarčevima može se desiti otkaz ili potpuna promena radnog mesta ili firme, ne plašite se. Na emotivnom planu konačno stabilizacija, potpuno ste zapostavili porodicu i partnera zbog problema na poslu i sada se vraćate sebi. Moguć je početak vrlo ozbiljne veze i to sa nekim koga već poznajete. Problemi sa plućima, alergijom i imunitetom.

VODOLIJA – Tokom narednog perioda, naročito od 18. maja, vi konačno stajete na čvrsto tlo, pravite dobru i stabilnu poslovnu konstrukciju i izlazite na kraj sa finansijama. Verujem da vam je bilo teško proteklog meseca, i mora da ste bili u velikoj panici i haosu kada su novac i organizacija posla u pitanju, ali konačno se možete nadati boljem. Nazire se rešenje problema i mnoge stvari koje ste čekali, upravo stižu krajem ovog meseca. Ako možete da poslušate savet – vreme je da skrešete troškove, saberete svoj budžet i odreknete se nekih stvari koje su višak, luksuz i teret, biće vam lakše. Očekuju vas problemi u porodici i ne baš prijatne situacije sa nekim članovima porodice. Moguće je da je neko od roditelja bolestan ili da neki član familije ima problem. Na emotivnom planu bili ste prilično rastrojeni i na žalost to se nastavlja, niste završili sa starim, a nove stvari se neočekivano otvaraju. Ne ulazite u nove veze naglo, a da prethodno niste raščistili sa sobom i starom ljubavi, još nije gotovo. Umorni ste i vreme je za dijetu.

RIBE – Ako ikome bude dobro na poslu u narednim danima, to će biti vama drage Ribe. Možete odahnuti i vi koji tražite posao – sada je trenutak. Posle 18.maja sve se nekako sređuje, sve dolazi na svoje mesto i vi ponovo kontrolišete svoju situaciju. Obratite pažnju samo na novac i nemojte ga trošiti na lažne prijatelje. Kada je ljubav u pitanju, moguć je jedan buran period, partner je malo ljubomoran i posesivan, i nesporazumi mogu nastati oko dogovora vezanog za putovanje ili raspored nekih obaveza. Partner se neće složiti sa nekim vašim odlukama. Dobro se osećate, vreme je za čišćenje organizma i dijetu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh