I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Mesečni horoskop za jun 2014.

OVAN – Pred vama je period u kom najobičniji nesporazum može da se pretvori u veliki problem i svađu iz koje, zbog sitnice, možete imati velikih problema. Previše emotivno reagujete, trudite se da u poslu to ne činite. Poslovni saradnici staviće vam do znanja da se ne slažu sa vašim stavovima i načinom na koji želite da završite posao, što će vam u ovom periodu značajno otežavati rešavanje problema. Pazite šta potpisujete, ovo je vreme retrogradnog Merkura, te ukoliko to nisu stvari koje dugo očekujete i rešavate, sporovi koji se vode dugo, poslovi koji se završavaju – svaki početak nečeg novog može prilično biti osujećen. Administrativno pravne greške, kvarovi na automobilu, tehnici, mobilnom telefonu, biće „redovna“ stvar u narednom periodu. Dobar aspekt Venere iz Bika i Plutona iz Jarca pokrenuće na prvom mestu finansije, krajem juna. Savet za vas je da budete mirni i da ne ulazite u konflikt. Veliki događaji će se sami pokrenuti, a Venera će privući novac upravo ako ne budete ulazili u konflikt. Kada je ljubav u pitanju, Mars u znaku Vage koji pravi kvadrat sa Plutonom, daće snažan osećaj tenzije i agresivnosti. Imaćete potrebu da raščistite neke stvari sa partnerom na vrlo dramatičan način. Pošto aspekt već dugo traje, iscrpeće vas i učiniti pomalo tužnim, zato se potrudite da shvatite partnerove potrebe i mirnim tonom pokažite razumevanje. Strpljenje će vas spasiti.

BIK – Predstoji veoma važan poslovni period, povoljan za vas. Vaša strpljivost, stabilnost, stručnost, konačno će doći do izražaja. Venera, vaš vladar, kreće se kroz vaš znak i u veoma je dobrom aspektu sa Plutonom iz Jarca. Događaji će vam u narednom periodu veoma ići na ruku, možete biti pred važnim odlukama, dobiti unapeđenje, ući u novi posao. Prihvatite sve što vam se ponudi. Nemojte biti lažno skromni, zaslužili ste ponuđenu šansu. Posle dužeg vremena finansijskih problema i kašnjenja novca, konačno stabilizacija i krajem juna veći prihod. Kada je ljubav u pitanju, Venerin tranzit kroz vaš znak i njena opozicija sa Saturnom doneće vam stare osobe u život. Imaćete šansu sve da ispravite i poboljšate, ali se samo držite osećanja. Opredelite se ovaj put ne za sigurnost, već za emociju. Vi ste skloni da držite stvari pod kontrolom, a po pitanju ljubavi to ipak nije moguće, jer ne zavisi sve od vas. Razmislite do koga vam je iskreno stalo sve ove godine, potrudite se oko te osobe, uspećete. Opredelite se ovaj put za emociju i pokažite je da biste je i dobili.

BLIZANCI – Pred vama je period retrogradnog Merkura prvo kroz znak Raka a zatim i kroz vaš znak. Obratite pažnju oko 20. juna na papire koje potpisujete, poslovne obaveze koje završavate. Možete biti osujećeni ili napraviti pravno administrativnu grešku. Teško ćete komunicirati u ovom periodu, vrlo emotivno ćete ulaziti u sve što radite zbog čega su mogući nesporazumi. Dobro razmislite pre nego što odgovorite poslovnom saradniku, da li ste dobro razumeli to što vam je rečeno, jer jedan mali nesporazum može da eskalira u veliki sukob. Ako budete strpljivi do 1. jula, obećane stvari ili najavljene i planirane poslove možete realizovati tek sredinom jula. Kada je ljubav u pitanju, ovo je vaše vreme, partner kojeg srećete na poslu može vam pomoći da napredujete. Osećaćete se vrlo voljeno i podržano. Sada vaš šarm i snalažljivost mogu doći do izražaja jer partner iskreno veruje u vas.

horoskop1ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Kada je posao u pitanju, tokom ovog perioda ulazićete u konflikt sa saradnicima koji će vam zamerati da ste subjektivni, površni i da pravite loše i površne procene oko nekih važnih poslovnih odluka. Ne uvažavate mišljenje grupe, tima i uopšte ne slušate šta vam je predloženo. Rasejani ste već duže vreme i takvo stanje će vas pratiti sve do prvog jula. Možete posle 20. juna rešavati neka pitanja vezana za kuću, imovinu i nekretnine, koja duže vreme odlažete. U ljubavi, neke vaše loše procene i potezi mogu ugroziti emotivne odnose, nije trenutak za dvojnu ulogu ili paralelne veze jer pravite lošu procenu i ne vidite jasno stvari. Sa druge strane, ako želite tajnu vezu ili avanturu, ovo jeste pravo vreme za to, ali pitanje je koliko će sve trajati. Nešto što je počelo strasno i naglo, može veoma kratko da traje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Kraj meseca doneće veoma važne događaje na poslovnom planu, mogućnost promena i novih šansi. Biće potrebno da učite ili idete na nekakvu obuku. Ovaj period zbog retrogradnog Merkura kroz znak Raka, biće obeležen rastom troškova – finansije kako dođu, tako odu. Stižu neplaćeni računi, a ukoliko imate sporove, sud koji vodite, stižu i troškovi na advokate. Već duže vreme odlagani razgovori sa nadređenima upravo se mogu odigrati posle 20. juna sa najavom velikih promena. Čuvajte se troškova na bespotrebne stvari, kvarova tehničke robe. Kada je ljubav u pitanju, ovo baš i nije vaš period. Ulazićete u konflikte sa partnerom koji je zahtevan i nije spreman da vam pomogne, a vi ni sami niste u stanju da rešite svoje probleme. Slobodni Lavovi mogu imati vrlo prijatne kontakte na poslovnom planu sa uticajnim osobama čiju pažnju su privukli.

DEVICA – Pred vama je period odlaganja svega što budete započeli do 1.jula. Odustanite od nekih velikih planova do tada, dakle samo polako i organizovano. Sada će vaša urođena taktičnost, strpljenje i organizacija biti potrebni više nego ikad. Trudite se da stvari držite pod kontrolom jer će gomila nepredviđenih situacija jako uticati na svakodnevne događaje, te ćete vi kao jedan praktičan i organizovan znak, imati osećaj da gubite kontrolu. Držite se starih, proverenih poslova i dogovora, i prihvatite nametnuta odlaganja. Kada je ljubav u pitanju, destabilizovani ste aspektom Venere i Saturna, naročito ako ste u dužoj vezi ili brak. Priželjkujete da se vrate stari dani sloge, maštate o starim vremenima. Partner je trenutno u većim problemima nego vi, budite strpljivi i pokažite razumevanje. Kraj juna donosi stabilizaciju na emotivnom planu.

balerinaASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Nije vam lako drage Vage, s obzirom na to da je Mars u vašem znaku još od decembra meseca. Na kraju ste snage i strpljenja u svakom pogledu. Mars će kroz vaš znak napraviti tokom juna poslednji kvadrat sa Plutonom i vi naprosto možete da „eksplodirate“. Vaše nezadovoljstvo može dostići vrhunac, ali zapamtite noć je uvek najtamnija pred svitanje. Pokušajte sada da se usresredite na posao, a sve ostalo, naročito partnerske odnose, stavite u drugi plan. Krajem meseca mogući su jako dobri glasovi kada je posao u pitanju. Ako radite, firma u kojoj ste, pretrpeće radikalne promene, što vama negde i odgovara. Ako tražite posao, neki ženski članovi vaše porodice mogu vam biti preporuka ili veza za novi posao. Kada je ljubav u pitanju, ukoliko ste zauzeti, a posebno ako ste u braku, očekuju vas ozbiljni razgovori sa partnerom koji je nezadovoljan vašim ponašanjem i oseća da sa vama već duže vreme nešto nije u redu. Bolje je da sada prećutite, jer može doći do sukoba. Jul je vaš mesec, mislite o tome i nadajte se, neka vas to drži.

ŠKORPIJA – Kada je posao u pitanju očekujte tokom ovog meseca izvesne promene na koje svakako niste u stanju da utičete, ali možete da se prilagodite. Imaćete podršku u firmi od ženskih pretpostavljenih, starijih, osoba koje vas mogu zaštiti ili vam dati savet. Ovo je period u kom morate da se prilagođavate, naročito ako ste bez posla, te je savet da pristupite poslu iz sasvim drugog ugla i počnete da radite nešto sasvim drugačije od onoga što ste radili do sada ili za šta ste se školovali. Samo da premostite situaciju. Čuvajte novac tokom ovog perioda jer vam dolaze uvećani računi i nepredviđeni rashodi. Kada je ljubav u pitanju, ukoliko ste slobodna Škorpija, može vam prijati Venerin tranzit kroz znak Bika, sazvežđa naspram vas, jer će vam doneti susret sa veoma privlačnom osobom, međutim, morate proveriti da li je ta osoba slobodna i da li je raskrstila sa sobom, jer prvi susret koji za vas može biti ushićenje – može biti i jedini, jer osoba nije spremna za inicijativu. Ako ste u vezi ili braku, morate obratiti pažnju na partnera koji je usamljen i zapostavljen već neko vreme. Nameću se pitanja rashoda oko nekih nekretnina koja muče celu porodicu.

STRELAC – Pred vama je prilično turbulentan poslovni period koji zahteva disciplinu i oprez. Na prvom mestu pazite na rashode kojih će biti zaista mnogo tokom ovog perioda, što vam može istopiti ušteđevinu. Suzdržite se od trošenja i kupovine, i ne započinjite nove poslove jer će biti obeleženi samo rashodima. Sa druge strane, krajem meseca otvaraju se nove poslovne mogućnosti, naročito ako su povezane sa poslovima koji zahtevaju putovanja ili nisu u mestu u kom živite. U tom pravcu treba da idete jer je u izgledu mogućnost dobre zarade. Kada je ljubav u pitanju, krajem ovog perioda moguće je poznanstvo na radnom mestu sa vrlo uticajnom i stabilnom osobom, što može prerasti u ozbiljnu vezu tokom leta.

horoskop2ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Kada je posao u pitanju, ulazite u nesporazume sa saradnicima zbog kojih ste osujećeni. Moraćete ući u direktni konflikt i sada možda jeste trenutak da jasno kažete šta mislite o nekim poslovnim poduhvatima. Ako se ne slažete sa nečim, kažite to sada mirnim tonom bez tenzije, nije vreme da potpisujete nešto sa čime se apsolutno ne slažete, bez obzira koliko to loše utiče na vaš posao, recite svoj stav. Za ljubav je ovo mnogo bolji period nego za posao. Možete dobiti veoma lepe glasove po pitanju dece, uspeh, prinova u porodici. Mladi Jarčevi sada dobijaju punu podršku na emotivnom planu, a oni koji planiraju porodicu mogu očekivati prijatna iznenađenja. Uživajte u ljubavi.

VODOLIJA – Na poslovnom planu vi već duže vreme niste uopšte zadovoljni i muči vas potreba da preduzmete nešto novo, da uđete u rizik. Stari posao na kom ste, uopšte vas ne ispunjava i stvara vam veliku frustraciju. Novi posao koji priželjkujete, još uvek nije u izgledu. Nemojte ulaziti u rizik, možete samo pokrenuti razgovore na tu temu, napraviti planove, odraditi marketing i ostaviti sve to za neka bolja vremena koja će sigurno doći. Očekuju vas neki kontakti sa sudom i administracijom, stižu vam uvećani računi ili računi za koje ste mislili da su odavno regulisani. Samo strpljivo, sve će doći na svoje mesto. Kada je ljubav u pitanju, već duže vreme ste nezadovoljni, mnogo razmišljate i analizirate, naročito prošlost. Moguće je da tu postoji neka osoba sa kojom ste ostali nedovršeni i želeli biste da ponovo uspostavite kontakte. Nije vreme za takve stvari jer ste veoma osetljivi i ne vidite jasno, nemojte se vraćati na prošlost samo zato što ste usamljeni. Nove osobe su u izgledu, nova ljubav i poznanstvo, ali možda je sada trenutak da budete malo sami. Vrlo ste osetljivi, direktni i nagli, a to sada baš i nije najbolji model za ponašanje. Okrenite se svom hobiju.

RIBE – Kada je posao u pitanju, kao da se kolebate između neke dve mogućnosti. Pomoći će vam neki ženski članovi porodice ili prijateljice od kojih možete dobiti dobar savet. Svi poslovi koje možete raditi u vlastitoj kući, sada se mogu pokazati kao uspešni, takođe ako imate mogućnost da otputujete i radite na moru, to može biti veoma uspešno. Retrogradni Merkur koji se kreće kroz znak Raka, i vas neće ostaviti neoštećenim – računi stižu, a novac kasni. Kada je ljubav u pitanju, zbunjeni ste i malo dezorijentisani, rastrzani. Partnerovi planovi potpuno vas zbunjuju i kao da nemate poverenja u njega, s razlogom, ali trenutna situacija je takva da je bolje da ćutite i ostavite makar prividno utisak da se slažete sa svim. Opusitite se, možda je baš sada vreme za odmor, nemojte razmišljati o prošlosti i o tome šta je bilo kad je bilo, jer to ne možete promeniti, posebno sada kada ste veoma osetljivi. Jul je vaš mesec.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh