I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Mesečni horoskop za decembar 2014.

OVAN – Vladar finansija, Venera, nalazi se u Strelcu u prvoj trećini perioda, što je znak da će vaše finansije zavisiti od stranaca ili Strelaca, kao i da ćete imati jake težnje da zaradite što više. Ako tome dodamo činjenicu da je Venera podržana Jupiterom iz kuće preduzetništva, očigledno je da će u ovom periodu najviše zaraditi preduzetnici. Ostatak meseca Venera će provesti u Jarcu, koji je vaša kuća profesije, te bi tu mogli najviše zaraditi. Nažalost, Venera se u Jarcu loše oseća, pa bi za istu sumu novca morali dosta više da radite. Da biste brže došli do novca a takođe i da bi ga bilo više, preporučuje se što više druženja i poslovnih odnosa sa Strelčevima u prvoj trećini, a sa Jarčevima u ostatku perioda. Strelčevi ili stranci, vaša su dobitna kombinacija, kada je ljubav u pitanju, barem u početku ovog perioda. Želite li da nađete partnera za novogodišnju noć a možda i dalje, potrudite se odmah. Izvesnu teškoću u ljubavi, bez obzira da li ste u vezi ili sami, predstavlja Mars iz Vodolije koji pravi konflikt sa vašim poljem ljubavi. Favoriti za partnera su osobe čiji je znak/podznak Strelac ili Jarac.

BIK – Najbolji način da zaradite novac kroz sklapanje novih poslovnih ugovora ili dogovora, budući da se vladar kuće finansija nalazi u osmoj kući. Zbog dosta planeta u vatrenom Strelcu, bićete više nego obično u prilici da zaradite novac. Najbolji način da zaradite biće ako u poslovne planove uključite stranca, Strelca ili Jarca (krajem meseca). Favorit za sklapanje finansijkog ugovora bila bi Škorpija, a ukoliko procenite da vam je neophodan kredit, banka će vam bez većih smetnji izaći u susret, ali je to za vas veoma „klizav“ teren i ne preporučuje vam se narednih nešto više od dve godine. Jupiter, planeta sreće, čuva vašu porodicu ali neprijatni i naporni Mars iz opozicije, namestiće vam nepotrebne rasprave, katkad i neslogu u domu. Te će se neprilike ipak završiti sa hepiendom, zahvaljujući Jupiteru. Partnerski odnosi, kako lični, tako i profesionalni, ulaze u mnogo lakšu i lepšu fazu budući da iz polja partnerstava, u drugoj polovini meseca, izlazi planeta Saturn.

BLIZANCI – Vaš Merkur, kao i Sunce će veći deo meseca biti u znaku Strelca što znači da ćete više nego obično biti zainteresovani za komunikaciju i vašem okruženju će prijati vaš optimistični stav. Opozitni Mars, sa vašim poljem komunikacije, praviće vam neslogu sa Vodolijama i Ovnovima i zahtevaće dosta više energije za pronalazak rešenja sa okruženjem. Venera i Pluton u kući novca od sklopljenih ugovora, upućuju vas na sklapanje ugovora ili dogovora pa onda na realizaciju istih. Vaš novac nalazi se u realizaciji kako starih, tako i novih ugovora i dogovora. Prištedite novac jer je Venera ušla u znak Jarca. Na planu ljubavi stvari su pod vašom kontrolom i čini se da će tako ostati tokom celog perioda. Prilično lako nalazite zajednički jezik sa partnerom ali bi se stvari, dramatično mogle promeniti u zadnjoj nedelji.

horoskop1

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dobre tendencije iz prethodnog perioda nastavljaju se i u ovom mesecu. Vladar kuće finansija nalazi se u kući rada što znači da će količina novca u vašem novčaniku biti u direktnoj srazmeri sa uloženim trudom u obavljanju posla. U drugom delu perioda vaša će zarada najviše zavisiti od uspešnosti u sklapanju novih ugovora ili dogovora. Najbolje, i nešto lakše no obično, ćete komunicirati na radnom mestu. Prosto ćete odisati i sejati zarazni optimizam. U vašem okruženju će biti dosta Strelčeva. Kada je ljubav u pitanju mnogo bolji dani su pred vama, budući da mrzovoljni i ljubavi neskloni Saturn napušta vaše polje ljubavi. Usamljeni bi mogli stupiti u vezu sa partnerom koji po godinama nije ni blizu vašim ili sa Jarcem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Planeta vaših finansija, Merkur, ušao je u znak Strelca, koji vlada vašim preduzetništvom i onim što najviše volite, što znači da biste zaradili morate maksimalno forsirati svoje preduzetničke sposobosti i nikako ne sedeti skrštenih ruku. Polje vašeg privatnog posla krajem meseca napušta nezgodni Saturn što otvara svetle perspektive. Vaše će finansije, umnogome zavisiti i od sklopljenih ugovora, a u narednih pola godine moguće je i neko nasledstvo. Sa izlaskom Saturna iz vašeg polja porodice, krajem meseca, mnoge će stvari doći na svoje mesto. Ljubav dolazi po vas, i glavna je odlika ovog perioda. Ipak, dajte neki znak osobi do koje vam je stalo.

DEVICA – Vaše će finansije daleko bolje funkcionisati u prvoj dekadi nego u ostatku perioda, zato ako imate u planu neki posao – odradite ga odmah. Ni slučajno nemojte posezati za kreditom u banci. Čini se da će na ovom planu mnogo bolje da vam krene, biće vam dosta lakše da komunicirate sa okruženjem na poslu. Ovo je period povišenog radnog angažmana i činiće vam se da ćete svu energiju potrošiti na poslu. Ovaj iscrpljujući rad kompenzujte sa malo više sna, ljubav će zakucati na vaša vrata, bilo da ste sami ili u vezi. Nekako vam dosta vremena treba da prepoznate i odgovorite na simpatije i emocije iz okruženja. Slobodni bi mogli upoznati Bika ili Vagu, ukoliko im je stalo do veze. Stara ljubav vas još uvek muči.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – KonaČno su došli lepši dani za vaše finansije. Ako niste znali, vaše je finansije sputavao i kočio neumitni i rezervisani Saturn koji, napokon, izlazi iz znaka Škorpije, vašeg prirodnog polja finansija. Zbog Južnog čvora u Ovnu, i dalje stoji preporuka o štednji i apstinenciji od kredita. Lakoća u komuniciranju karakteriše ovaj period. Jupiter, planeta prosperiteta, iz daljine posmatra vaše polje ljubavi i povremeno pred vas postavlja zadatke i testove koji se svode na to da se ispita snaga vaše ljubavi. Ovo je period u kome ćete uložiti dosta energije da uskladite odnose sa partnerom ili da, zbog dolazećih praznika, pronađete srodnu dušu sa kojom bi pobedili samoću. Slobodni budućeg partnera mogu sresti na javnom mestu, zabavi.

ŠKORPIJA – Ovaj period baca više svetla i pozitivnih događanja na finansije i posao. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Ohrabreni finansijskim rezultatima, zaključićete da je pravo vreme da date nagradu svom hedonizmu. Probajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer već od posle toga će i Sunce i Merkur izaći iz polja finansija a ući Saturn. Na kraju, dobronameran savet: ne pozajmljujte novac, jer vam nece biti vracen. Najbolji način za zaradu biće ulaganje dodatnog napora na profesionalnom planu. Osobe koje imaju privatan posao imaju veće šanse za zaradu. Vladar vaše kuće ljubavi nalaziće se, duže vreme u kući karijere, što znači da, ako u vašem srcu ima mesta, u narednom periodu možete naći ljubav u oblasti profesije kojom se bavite. Zbog Neptuna u Ribama, često upadate u zamku idealizacije osobe koja vam se sviđa, što nimalo nije poželjno. Oni koji su usamljeni, favorita za izabranika svog srca, mogu pronaći u osobi znaka ili podznaka Lav.

STRELAC – Znatno poboljšanje novčanih prilika možete očekivati u ovom periodu, budući da će u vaše polje finansija, početkom druge dekade ući Venera, a početkom treće dekade Sunce i Merkur. Prištedite nešto novca, uprkos predstojećim praznicima. Ovo je mesec u kome ćete uložiti dosta energije na poboljšanje komunikacije i ličnog imidža jer su to stvari koje su u svakodnevnom životu jako bitne. Čuvajte se odlaska na kraće puteve, budite oprezni u putu, saobraćaju. Put ka sređivanju ljubavnih odnosa sa partnerom vodi preko pojačanja komunikacije koja je zapala u ćorsokak. Krajnje je vreme da prestanete sa podozrivošću prema partneru jer nepoverenje može da bude vesnik velikih problema. Slobodni bi budućeg partnera mogli da sretnu na kraćem putu ili preko društvenih mreža.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Ako se bavite privatnim poslom, onda je ovo mesec u kome biste mogli prilično zaraditi. Sva vaša energija biće usmerena na zaradu. Neka vrsta proizvodnje svakako je vaš favorit za zaradu. Drugi, još bolji, način za zaradu je novac od sklopljenih ugovora ili dogovora. Na ovaj način biste mogli dodatno da zaradite. Trudite se da u vašeposlovne kombinacije ubacite strance ili Strelčeve. Vaši stavovi, evidentno je, imaju podršku. Zahvaljujući promišljenoj komunikaciji i sposobnosti da skrenete pažnju, svojom pojavom, podrška vam ne manjka. Lavovi, Strelci i stranci vaši su omiljeni sagovornici i osobe sa kojima ćete lako naći zajednički jezik. Malo će vam više energije biti neophodno da dovedete u red porodične prilike. Finansije su ključ za stabilizaciju poremećenih odnosa. Kupite nešto ukućanima za praznike. Početkom druge dekade, Venera, planeta ljubavi ulazi u vaš znak, što slikovito znači – ljubav dolazi po vas. Otvorite svoje srce na vreme i čekajte je spokojno.

VODOLIJA – Stabilnost, po pitanju finansija, konačno je prisutna. Razmislite o ostavljanju nešto novca na stranu, za teža vremena. Ugovori i dogovori, Strelci i Lavovi, prava su solucija da poboljšate vašu zaradu. Ako ste planirali nekretnine, onda je ovo pravi mesec za rad sa njima. Shvatili ste da je komunikacija ono što vam, već duže vreme, nedostaje i što koči vaš opšti prosperitet. Ovaj period ćete, zbog toga, pojačati komunikaciju. Iako volite ceo svet, i poznati ste humanista, nekad je potrebno otvoriti srce i izaći iz tradicionalne zatvorenosti i krutosti. Neka ovo bude period opšteg preokreta, kada je bliskiji odnos sa okruženjem u pitanju. Želite li da popravite vaše odnose sa partnerom ili da stupite u vezu sa osobom koja vam se sviđa, učinite to do početka druge dekade ovog perioda jer će posle toga zbog ulaska Venere u znak Jarca i vašu prirodnu kuću problema, to biti znatno otežano. Kupovina nekog prazničnog poklona, pa makar on bio i simboličan, daće pozitivan podstrek vašoj ljubavi.

RIBE – Ulazak Marsa u znak iza vašeg, ograničava vašu radnu energiju i stavlja vas na izbor – mnogo više rada za zaradu iste količine novca ili malo rada u „sivoj zoni ekonomije“, gde se porez ne plaća, bi vama koristio. Ribe i Vodolije osobe su koje mogu podržati vaše finansijske planove. Ovo je dobar period za analizu učinjenog kao i za pripremu budućih aktivnosti. Nemojte raditi, investirati veće sume novca, izgubiĆete. Najveći učinak vaša će komunikacija imati na polju karijere i sve do kraja druge dekade imaćete sjajnu priču sa profesionalnim okruženjem. Krajem perioda, postaćete, odjednom, više nego rezervisani i ako hoćete-ćutljivi. Odluke ćete donositi sa izvesnim odlaganjem, kašnjenjem. Brza vožnja u saobraćaju mogla bi vam doneti probleme. Sve brze planete i benefici, nalaze se u opoziciji sa vašim poljem ljubavi, što ukazuje na period izazova na polju ljubavi. Ako želite da zablistate na ovom planu, da stupite u novu vezu ili poboljšate odnos sa sadašnjim partnerom, učinite to u prvoj dekadi meseca a ništa novo ne činite u trećoj dekadi. Ne zaboravite da partneru poklonite nešto za praznik, vratiće vam se sa kamatom.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh