I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Manifestacija „Šta treniraš“ sutra u hali Medison

Više od 30 sportskih klubova predstaviće se učenicima zrenjaninskih osnovnih škola na manifestaciji „Šta treniraš“, koja će se održati sutra od 11 do 14 časova u hali sportova „Medison“.

Cilj projekta je promocija sporta i zdravog života i veće uključivanje srednjobanatskih školaraca u vannastavne aktivnosti.

 sta_treniras_zrenjanin

– Akcija je zamišljena kao sajam sporta na kom će biti postavljeni štandovi klubova koji postoje i rade u Zrenjaninu. Na taj način, đaci osnovnih škola, dobiće  sve informacije o sportovima kojima se mogu baviti, u kojim sportskim objektima i u kojim terminima se mogu priključiti treninzima, izjavio je Srđan Bogaroški, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

I Taxi Zrenjanin

Bogaroški se na današnjoj konferenciji za medije zahvalio Gradu i lokalnoj samoupravi koji su u kratkom vremenskom roku pružili podršku Sportskom savezu grada i omogućili održavanje manifestacije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Podršku za aktivno bavljenje sportom, đacima će sutra pružiti podršku Predrag Peruničić, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta, Aleksandar Šoštar, predsednik Sportskog saveza Srbije, sa generalnim sekretarom saveza Vladimirom Batezom, savetnikom, Jasminko Pozderac, direktor Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta, proslavljeni zrenjaninski sportista Momir Rnić i predstavnici kompanije „Koka-kola sistem“. Ukoliko mu obaveze u Vladi Srbije dozvole, halu „Medison“ sutra će posetiti i Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta. 

Članica Gradskog veća zadužena sa resor sporta i omladine, Zlatana Ankić, istakla je da ovom akcijom Grad želi da „animira svu školsku decu i pokaže im da pored igrica na kompjuteru, postoje sportske aktivnosti koje su mnogo zanimljivije i za telo i za duh“.

sta_treniras_press_zrenjanin

Manifestacija „Šta treniraš“ realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije , kompanije ,,Koka-kola sistem“, uz podršku Republičkog zavoda za sport i medicinu i Grada Zrenjanina. Organizator akcije su  Sportski savez Zrenjanina i školska Uprava Zrenjanin.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh