I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Manifestacija „Šta treniraš“ sutra u hali Medison

Više od 30 sportskih klubova predstaviće se učenicima zrenjaninskih osnovnih škola na manifestaciji „Šta treniraš“, koja će se održati sutra od 11 do 14 časova u hali sportova „Medison“.

Cilj projekta je promocija sporta i zdravog života i veće uključivanje srednjobanatskih školaraca u vannastavne aktivnosti.

 sta_treniras_zrenjanin

– Akcija je zamišljena kao sajam sporta na kom će biti postavljeni štandovi klubova koji postoje i rade u Zrenjaninu. Na taj način, đaci osnovnih škola, dobiće  sve informacije o sportovima kojima se mogu baviti, u kojim sportskim objektima i u kojim terminima se mogu priključiti treninzima, izjavio je Srđan Bogaroški, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

I Taxi Zrenjanin

Bogaroški se na današnjoj konferenciji za medije zahvalio Gradu i lokalnoj samoupravi koji su u kratkom vremenskom roku pružili podršku Sportskom savezu grada i omogućili održavanje manifestacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podršku za aktivno bavljenje sportom, đacima će sutra pružiti podršku Predrag Peruničić, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta, Aleksandar Šoštar, predsednik Sportskog saveza Srbije, sa generalnim sekretarom saveza Vladimirom Batezom, savetnikom, Jasminko Pozderac, direktor Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta, proslavljeni zrenjaninski sportista Momir Rnić i predstavnici kompanije „Koka-kola sistem“. Ukoliko mu obaveze u Vladi Srbije dozvole, halu „Medison“ sutra će posetiti i Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta. 

Članica Gradskog veća zadužena sa resor sporta i omladine, Zlatana Ankić, istakla je da ovom akcijom Grad želi da „animira svu školsku decu i pokaže im da pored igrica na kompjuteru, postoje sportske aktivnosti koje su mnogo zanimljivije i za telo i za duh“.

sta_treniras_press_zrenjanin

Manifestacija „Šta treniraš“ realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije , kompanije ,,Koka-kola sistem“, uz podršku Republičkog zavoda za sport i medicinu i Grada Zrenjanina. Organizator akcije su  Sportski savez Zrenjanina i školska Uprava Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh