I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

[11 SLIKA] Mali trgovci zarađivali i uživali na Tiganjica Vašarici

Manifestacija „Tiganjica Vašarica“ koje se održala danas 21. decemra u etno selu „Tiganjici“ (kod restorana Trofej) okupila je preko 400 gostiju, među kojima je bilo oko stotinak malih trgovaca, raspoređenih u tridesetak timova, neizostavni Deda Mraz, animatori, glumci, pevači i druge poznate ličnosti, a poklon paketić za sve trgovce pripremili su prijatelji manfestacija, trgovinski lanac IDEA.

tiganjica vasarica 1

Klinci i klinceze iz Zrenjanina imali su po prvi put priliku da uživaju u čarima zimskog vašara kao i da se kroz druženje sa vršnjacima, a u pratnji roditelja oprobaju u jednoj od omiljenih dečiji igrara, prodaji na tezgi, one robe koju sami naprave.

tiganjica-vasarica-9

I Taxi Zrenjanin

Duž etno sela Tiganjica, bile su postavljene šarene Božićne tezge sa proizvodima mališana, u čemu su im pomogle bake, deke i roditelji. Na tezgama su se prodavale čestitke, mafini, kokice, kolači pa čak i hrana za kućne ljubimce i kako se kaže bilo je za svakoga ponešto.

Tiganjica Vasarica

– Vašarica je ispunila sva očekivanja, divno je kada imamo ovako lep događaj za decu. Prosto su uživali u ovoj zimskoj čaroliji, utisak je jednog od mnogih roditelja koji su danas bili u pratnji mališana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
tiganjica 3

Poznate ličnosti voditelji, glumci, pevači i novinari bili su deo prve Vašarice

Prodaja je trajala nešto više od dva sata, nakon čega usledila mini predstava, a zatim je Tijana Dapčević, domaćin i voditelj manifestacije sa mališanima prebrojala zaradu.

tiganjica-vasarica-2

Tijana Dapčević sa najmlađima, kroz pesmu, prebrojavala pazare i intervjuisala prodavce

– Timovi su zaradili različite iznose, ali u proseku svako je zaradio oko 25oo dinara. Motiv naravno nije bio samo novac, već pre svega dobro druženje. Vreme nas je poslužilo i mi kao organizatori smo prezadovoljni kako je sve proteklo, želja nam je da ova dečija manifestacija postane tradicinalna, poručila je Dunja Ostojin, glavni organizator.

dunja-ostojin

Organizator Dunja Ostojin sa Deda Mrazom

PODELILI KROZ SMEH PRVU NAGRADU

tiganjica vasarica 4

Face art performansi

Prvu nagradu podelili su prijateljski dva tima, tim sa nazivom „Tezga kod tetka Maje“ i tim „Bombončići“. Oba tima ostvarila su pazare od 6500 i 6460 dinara. Kako je u pitanju simbolična zarada, dogovorili su se lako i kroz smeh, na inicijativu tima „Tezga kod tetka Maje“ da podele prvu nagradu, čiji je darodavac etno selo Tiganjica, i podelili su iznos od još 6500 dinara na dva dela.

tiganjica vasarica 5

Ona se zahvalila svima koji su učestvovali, a naročito malim trgovcima, jer bez njih sve ovo ne bi uspelo.

– Hvala roditeljima na strpljenju, mislim da smo obavili svi zajedno sjajan „posao“. Našom nagradom za tim koji je najviše prodao hteli smo da unesemo malo, ali samo malo takmičarskog duha u celu manifestaciju, ali svakako je prioritet druženje i razvijanje menadžerskog duha kod naših najmlađih, istakla je Ostojin.

tiganjica vasarica 8

Svaki mališan je osim svoje zarade, svojoj kući poneo K-plus paketić koji je obezbedio trgovinski lanac IDEA.

tiganjica vasarica 7

– U skladu sa našom kampanjom “U srcu Banata”, podržali smo i ovaj događaj koji nam je u kalendaru manifestacija svakako najdraži, jer je namenjen najmlađima. Svakom smo obezbedili paketić, jer ovde je zaista najvažnije učestvovati. Mi smo se i ovoga puta u Banatu sjajno zabavili i pokupovali od malih trgovaca brojne kreativne poklone, poručila je Ana Lemez, ispred ovog trgovinskig lanca.

tiganjica-vasarica-

TIm MK Junior sa IDEA Kplus paketićima

Događaj su propratile brojne medijske kuće, a pohvale za dobru organizaciju pristizale su sa svih strana, što je jasan dokaz da će se ova manifestacija pretvoriti u tradiciju.

Pogledajte i prilog TV Prva sa neodoljivim izjavama mališana koje će vas zasigurno nasmejati, klikom ovde.

Sve slike tezgi, malih trgovaca pogledajte ovde.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh