I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Mali plesači iz Zrenjanina u Pinkovom šou programu „Više od igre“

Srećom kao rodjendanski poklon za plesni klub Free Dance koji ove godine slavi svoje punoletstvo, 18 godina rada sa decom, članovi ovog svetski priznatog plesnog studija takmičiće se u novom šou programu televizije Pink pod nazivom “Vise od Igre“ koji će se emitovati svakog utorka od 21 čas.

plesni studio free dance

4 EKIPE IZ NAŠEG GRADA

Takmičiće se deca uzrasta od 6-16 godina osvajaći najvećih priznanja na plesnim takmićenjima u zemlji i inostranstvu. Od izuzetno velikog broja prijavljenih ekipa, takmičiće se 105 ekipa, među kojima čak četiri iz našeg grada.

plesni studio freedance

Fordomanija

– Pravo učešća u okviru ovog takmičarskog programa izborila su i deca iz našeg grada i to čak četiri ekipe na šta je plesni klub “Free dance“ veoma ponosan, ekipa “Havajki“ ovogodišnji prvaci države za uzrast do sedam godina, par Milica Kevrešanov – Milica Danikov (ovogodišnji vicešampion države), ekipa “Kobri“ovogodišnji prvaci države i par Tereza Djolai – Violeta Becejski, istakla je Nikoleta Vidaković. 

– Ono na šta smo i vise nego ponosni je rad sa decom uzrasta već od 14 meseci sa kojima niko u svetu ne radi, dodaje ona.

POČINJU NOVI UPIS ZA SVE UZRASTE

plesni studio za decu zrenjanin

Od 08.09 počinjemo sa radom za uzrast dece od 14 meseci do 20 godina, za plesne discipline „disco dance“, „street dance“ i školicom za najmladje koja prati najnovije programe između ostalog i dr.Ranka Rajovica u razvijanju i poboljsanju motorike i koordinacije kod decice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U klubu se radi sa decom uzrasta od 14meseci-20godina. Za sve uzraste obavezan je isti program vezbi vezbe oblikovanja,vezbe istezanja,vezbe za sprecavanje deformiteta i vezbi snage.

Sa decom pocetnicima od 14 meseci iskljucivo se rade najosnovniji pokreti uz deciju muziku,uz vezbice za poboljsanje opste fizicke kondicije,koordinacije I motorike.

Za decu od 5 godina program obuhvata i komplikovanije koordinacijske vezbe uz ritmicniju disko muziku.

Deca uzrasta od 7-12 godina uz Disco dance rade i osnovne pokrete hip hopa. Deca ovog uzrasta su visestruki prvaci drzave u disciplinama solo,par,grupa i formacija u Street Show-u i Disco Dance-u.

plesni studio zrenjanin

Za decu početnike uzrasta od 12 do 20 godina rade se osnovni koraci disco dance-a i hip hopa, kao i osnovne vezbe za pripremu tela ( skokove,okrete…) Deca ovog uzrasta imaju zaista zapazene rezultate u svetu.

Najznacajniji uspesi plesne reprezentacije Srbije poticu bas iz ovog kluba za discipline Disco freestyle.

Časovi se odrzavaju u ulici Kej 2. Oktobra 9

Plesno iskustvo Nikolete Vidaković

Nikoleta Dojkic

Nikoleta Vidaković prva sa desna

Nikoleta Dojkić počela je sa plesom da se bavi 1982 god. u školi kod prof. kroz jazz , moderan i klasican balet, a gimnastikom se paralelno bavila sve do 1993god. Poćetkom 1995 pocinje sa casovima Disco Dance-a i Disco freestyle-a.1998god i sa casovima hip hopa cime se bavi i do danas. Njene nagrade je teško pobrojati, kao i plesna takmičenja širom sveta sa kojih se uglavnom uvek vrati sa ponekom nagradom.

MATURANTSKI PLES

ples-maturanata

Od 2007. godine obucava maturante u gradu Zrenjaninu u okviru obaranja Ginisovog rekorda u plesanju četvorki (plesalo preko 1300 maturanata svake godine).

Ukoliko i vi poželite da vaša deca budu deo ove priče koja zna samo za reči poput uspeh, putovanje, osmeh i druženje, pozovite plesni studio Free dance na broj telefona 063 77 57 450 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh