I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mali izviđači započeli novu sezonu – pesmom

Odred Izviđača „Čiča Janko „ iz Peleza je  učestvovao na „ 12.Svetosavskom festivalu izviđačkih pesmi  – „Izviđači pevaju“ u Beogradu.
Odred izviđača „ Sveti Sava „ iz Beograda  bio je domaćin i organizator  u prelepom Kulturnom centru „ Vlada Divljan“ na Opštini Palilula. Učestvovalo  je 16 odreda sa više od 400 poletaraca i izviđača.

Odred izviđača „Čiča Janko“  je nastupio sa 40 članova koji su bili podeljeni u četiri ekipe sastavljene od poletaraca i mlađih izviđača iz Peleza, Farkaždina i Ečke. Ekipe su nosile zamimljiva imena  „Medene Pčelice“, „Perleški Pilići“ „Lavlje Srce“. Ekipa  „Medvedići“ za ovu priliku  je pripremila  autorsku pesmu „Meda izviđač“.
Poletarci, mlađe planinke i izviđači  pripremili su  po dve pesme koje su sami izabrali. Za muziku su se pobrinuli bivši članovi  odreda izviđača koji su omogućili da nastup bude u što boljem izdanju i u vizuelnom i u zvučnom.

I Taxi Zrenjanin

Ekipe  su na ovom celodnevnom  takmičenju dostojno predstavile odred i pokazale da su u kratkom vremenskom periodu jako dobro spremile pesme i koreografiju.

U kategoriji poletaraca ekipa „Medene pčelice“ u sastavu Milica Novakov, Anđela Klopotan, Anastasija Klopotan, Elena Božin, Dunja Savić, Bojana Vijatov, Mateja Ferenc, Mladen Lišin osvojila je 2. mesto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.


U kategoriji poletaraca ekipa „Perleški pilići“ u sastavu Predrag Kiza, Dalibor Stojšić, David Stojšić, Nemanja Jekić, Anđela Jekić,  Anastasija Boškov, Jovana Dulijan, Katarina Biberović,  Srđan Stanišić osvojila je 3. mesto.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh