I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mali izviđači započeli novu sezonu – pesmom

Odred Izviđača „Čiča Janko „ iz Peleza je  učestvovao na „ 12.Svetosavskom festivalu izviđačkih pesmi  – „Izviđači pevaju“ u Beogradu.
Odred izviđača „ Sveti Sava „ iz Beograda  bio je domaćin i organizator  u prelepom Kulturnom centru „ Vlada Divljan“ na Opštini Palilula. Učestvovalo  je 16 odreda sa više od 400 poletaraca i izviđača.

Odred izviđača „Čiča Janko“  je nastupio sa 40 članova koji su bili podeljeni u četiri ekipe sastavljene od poletaraca i mlađih izviđača iz Peleza, Farkaždina i Ečke. Ekipe su nosile zamimljiva imena  „Medene Pčelice“, „Perleški Pilići“ „Lavlje Srce“. Ekipa  „Medvedići“ za ovu priliku  je pripremila  autorsku pesmu „Meda izviđač“.
Poletarci, mlađe planinke i izviđači  pripremili su  po dve pesme koje su sami izabrali. Za muziku su se pobrinuli bivši članovi  odreda izviđača koji su omogućili da nastup bude u što boljem izdanju i u vizuelnom i u zvučnom.

I Taxi Zrenjanin

Ekipe  su na ovom celodnevnom  takmičenju dostojno predstavile odred i pokazale da su u kratkom vremenskom periodu jako dobro spremile pesme i koreografiju.

U kategoriji poletaraca ekipa „Medene pčelice“ u sastavu Milica Novakov, Anđela Klopotan, Anastasija Klopotan, Elena Božin, Dunja Savić, Bojana Vijatov, Mateja Ferenc, Mladen Lišin osvojila je 2. mesto.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.


U kategoriji poletaraca ekipa „Perleški pilići“ u sastavu Predrag Kiza, Dalibor Stojšić, David Stojšić, Nemanja Jekić, Anđela Jekić,  Anastasija Boškov, Jovana Dulijan, Katarina Biberović,  Srđan Stanišić osvojila je 3. mesto.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh