I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Maja Volk i „Trio Ženijal“ oduševili Zrenjanince

Dvostruki doktor nauka, dramaturg, pisac, muzičar scenarista, voditelj, žena koja govori pet a peva na deset jezika, nastupila je sinoć na Korzo festu sa svojim Triom Ženijal.

Sastav koji čine dve gitare, konga i dva vokala, nastupio je sa programom koji nosi naziv „Put oko sveta“.

Glavna ulica u Zrenjaninu bila je puna ljudi koji su imali priliku da slušaju pesme na francuskom, španskom, portugalskom jeziku, što je dočaralo duh velikih evropskih gradova.

maja-volk-korzo-fest-zrenjanin

I Taxi Zrenjanin

– Pošto su Zrenjaninci malo spori i ne vole baš da putuju brzo, mi smo rešili da vam donesemo ceo svet na dlanu. Kroz 90 minuta „optrčaćemo“ celu planetu – Francusku, Italiju, preko Pirineja, Španije, idemo dole u Afriku pa iz nje u Južnu Ameriku, Argentinu, Brazil, stižemo do Meksika i Amerike pa preko Aljaske u Rusiju, a onda nazad u domovinu sa „turističkom agencijom“ koja se zove „Trio Ženijal“, poručila je Maja Volk pred jučerašnji nastup sa Aleksandarom Babićem i Vladom Nikolićem, sa kojima nastupa već pet godina

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Drago mi je što nastupam na ovakvoj manifestaciji i ovo što radite je predivno.

– Ja sam inače bila ulični svirač u Francuskoj, sa vašim poznatim slikarom Florom, u Parizu osamdesetih godina. Nema kafane ispred koje nisam svirala, i taj ulični performans i ulični svirači su negde najozbiljniji muzičari, rekla je Maja Volk za I love Zrenjanin.

maja-volk-korzo-fest

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh