I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Leptir mašne „made in Zrenjanin“ oduševile stanovnike Minhena

Na ovogodišnjim tradicionalim „Danima Balkana u Minhenu“  koji su se održali 9. put po redu, priliku da predstave svoj proizvod dobile su i sugrađanke, vlasnice brenda leptir mašni u poletu „Taya“.

crvena leptir masna na tufne

Leptir mašna Taya

Gosti manifestacije imali su priliku da se predstave i prezentuju publici svoje kulturni bogatstvo i raznolikost te time doprinesu međusobnoj komunikaciji, integraciji i saradnji. Pored bogatog kulturno – umetničkog i edkuativnog programa poseban akcenat bio je na temi „Romi na Balkanu“.

Taya leptir mašne na Balkan Bazaru

leptir-masne-taya

Aleksandra Bekonja i Tatjana Verebeš – Taya leptir mašne

PerSu marketi

– Pronašle smo konkurs na internetu, nakon toga smo se prijavile i posle izvesnog vremena stigao nam je odgovor da smo prošle konkurs i tako smo se upustile u još jedan zanimljivi izazov, ističu Tatjana Verebeš i Aleksandra Bekonja.

PROMOVISALE PROZIVOD IZ ZRENJANINA

Na bazaru smo predstavljale srpski brend „Taya“ ili kako volimo isto da kažemo brend „made in Zrenjanin“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sugrađanke oduševljeno pričaju da je mnogo posetilaca prilazilo njihovom mini štandu i pokazivalo zainteresovanost za njihove leptir mašne.

Taja Minhen

Mališani sa mašnicama „made in Zrenjanin“

POZVANE I ZA SLEDEĆU GODINU

– S obzirom da smo naišle na pozitivne rekacije kako od posetilaca bazara tako i samih organizatora pozvane smo da prisustvujemo i narednom tako da se nadamo da će to ubuduće biti jedna lepa saradnja, realizovana kroz druženje i rad.

leptir masna teksas

Teksas leptir mašna Taya

Na ovom sajmu, Zrenjaninke su bile jedine predstavnice iz Srbije, a promovisale su leptir mašne kao moderan modni detalj i popularan srpski trend koji je trenutno veoma popularan i dosta zastupljen u našoj zemlji.

leptir-masne

Kada smo predstavili ove četiri devojke koje su osmislile zdrav biznis koji raste, napomenuli smo da ovaj četverac ima plan da svoj proizvod distribuira i van naše zemlje.

– Zaista se nismo nadale da će naša poslovna ideja prerasti u nešto ovoliko veliko. Ljudi su zaista zainteresovani za različite modele, poručuju mašne putem interneta i prodaja ide prilično dobro.

leptir-masne-cena

Jelena Milinkov, Aleksandra Kalai, Aleksandra Bekonja i Tatjana Verebeš

Na pitanje kakvu poruku imaju za čitaoce koji razmišljaju da se upuste u sopstveni posao i mini proizvodnju, devojke odgovaraju:

– Savetujemo svima da hrabro pokušaju i odgovore svakom izazovu jer svaki radi i trud se isplati. Uvek treba rizikovati vreme zarad uspeha, ako ne pokušate nećete znati.

Više o njihovim prozivodima saznajte putem zvanične fejsbuk stranice, a uskoro pokreću i online shop za prodaju svojih leptir mašni. 

http://facebook.com/taya.bowties

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh