I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Leptir mašne „made in Zrenjanin“ oduševile stanovnike Minhena

Na ovogodišnjim tradicionalim „Danima Balkana u Minhenu“  koji su se održali 9. put po redu, priliku da predstave svoj proizvod dobile su i sugrađanke, vlasnice brenda leptir mašni u poletu „Taya“.

crvena leptir masna na tufne

Leptir mašna Taya

Gosti manifestacije imali su priliku da se predstave i prezentuju publici svoje kulturni bogatstvo i raznolikost te time doprinesu međusobnoj komunikaciji, integraciji i saradnji. Pored bogatog kulturno – umetničkog i edkuativnog programa poseban akcenat bio je na temi „Romi na Balkanu“.

Taya leptir mašne na Balkan Bazaru

leptir-masne-taya

Aleksandra Bekonja i Tatjana Verebeš – Taya leptir mašne

I Taxi Zrenjanin

– Pronašle smo konkurs na internetu, nakon toga smo se prijavile i posle izvesnog vremena stigao nam je odgovor da smo prošle konkurs i tako smo se upustile u još jedan zanimljivi izazov, ističu Tatjana Verebeš i Aleksandra Bekonja.

PROMOVISALE PROZIVOD IZ ZRENJANINA

Na bazaru smo predstavljale srpski brend „Taya“ ili kako volimo isto da kažemo brend „made in Zrenjanin“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Sugrađanke oduševljeno pričaju da je mnogo posetilaca prilazilo njihovom mini štandu i pokazivalo zainteresovanost za njihove leptir mašne.

Taja Minhen

Mališani sa mašnicama „made in Zrenjanin“

POZVANE I ZA SLEDEĆU GODINU

– S obzirom da smo naišle na pozitivne rekacije kako od posetilaca bazara tako i samih organizatora pozvane smo da prisustvujemo i narednom tako da se nadamo da će to ubuduće biti jedna lepa saradnja, realizovana kroz druženje i rad.

leptir masna teksas

Teksas leptir mašna Taya

Na ovom sajmu, Zrenjaninke su bile jedine predstavnice iz Srbije, a promovisale su leptir mašne kao moderan modni detalj i popularan srpski trend koji je trenutno veoma popularan i dosta zastupljen u našoj zemlji.

leptir-masne

Kada smo predstavili ove četiri devojke koje su osmislile zdrav biznis koji raste, napomenuli smo da ovaj četverac ima plan da svoj proizvod distribuira i van naše zemlje.

– Zaista se nismo nadale da će naša poslovna ideja prerasti u nešto ovoliko veliko. Ljudi su zaista zainteresovani za različite modele, poručuju mašne putem interneta i prodaja ide prilično dobro.

leptir-masne-cena

Jelena Milinkov, Aleksandra Kalai, Aleksandra Bekonja i Tatjana Verebeš

Na pitanje kakvu poruku imaju za čitaoce koji razmišljaju da se upuste u sopstveni posao i mini proizvodnju, devojke odgovaraju:

– Savetujemo svima da hrabro pokušaju i odgovore svakom izazovu jer svaki radi i trud se isplati. Uvek treba rizikovati vreme zarad uspeha, ako ne pokušate nećete znati.

Više o njihovim prozivodima saznajte putem zvanične fejsbuk stranice, a uskoro pokreću i online shop za prodaju svojih leptir mašni. 

http://facebook.com/taya.bowties

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh