I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Na prvom „Lead UP“ u Zrenjaninu predstavljeni lokalni projekti

Edukativni seminar posvećenom razvoju liderstva „Lead Up“ koji organizuje studentska organizacija AIESEC, okupio je juče u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin veliki broj srednjoškolaca, studenata i omladinskih aktivista.

Tri predavača – lider AIESEC-a u Srbiji Nemanja Jovanović, glavni i odgovorni urednik internet portala “I love Zrenjanin” Bojana Latinović i Ivan Mikalački ispered “Kancelarije za mlade” Zrenjanin, okupljenima su prezentovali čime se bave, kako je njihov projekat uticao na društvo i kako postići uspeh u lokalnoj sredini.

leadup

Tokom prvog dela “Lead Up”-a, članovi omladinskih organizacija su kroz treninge iz oblasti projektnog menadžmenta i društvenog aktivizma, stekli primenjiva znanja za sprovođenje svojih akcija i projekata.

I Taxi Zrenjanin

“Na radionicama, mladi Zrenjanici otvoreno su pričali o prolemima u gradu i razmenjivali svoja dosadašnja iskustva znanja i ideje.  Članovi AIESEC-a, davali su im savete i sugestije, tako da smo zajedno stvorili radnu i interaktivnu atmosferu” izjavila je Nina Mihajlović, jedan od organizatora.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jovanović, Latinović i Mikalački su tokom drugog, motivacionog dela, prisutnima ispričali svoje liderske priče i savetovali ih da se više uključuju u društvene aktivnosti. 

“Drago nam je da se veliki broj ljudi uključio i u panel diskusiju na kojoj smo razgovarali o položaju mladih u našoj zemlji” dodala je Mihajlović.

leadup2

Seminar “Lead Up” prvi put je održan u Zrenjaninu kao deo projekta „Novi lideri”- dvodnevne konferencije koja se 14. i 15. novembra organizuje u Beogradu.

Studentska organizacija “AIESEC” prisutna je od marta ove godine na zrenjaninskom Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”. U toku je prijem novih članova a zainteresovani studenti prijave mogu pronaći na sajtu www.aiesec.org.rs .

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh