I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prvi „Lead Up“ u subotu u Zrenjaninu

Edukativni seminar posvećen razvoju liderstva „Lead Up“, koji organizuje studentska organizacija AIESEC, održaće se 28. septembra od 17 časova u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin, u ulici Slobodana Bursaća 20. 

Zainteresovani mladi sugrađani i omladinske organizacije imaće priliku da čuju iskustva tri predavača – jednog od lidera „AIESECA“ u Srbiji Nemanje Jovanovića, glavnog i odgovornog urednika internet portala „I love Zrenjanin“ Bojane Latinović,  i Ivana Mikalačkog ispered „Kancelarije za mlade“ Zrenjanin. 

lead-up-zrenjanin

prvom, edukacionom delu, učestvuju omladinske organizacije i aktivisti iz našeg grada. Oni će imati mogućnost da, kroz treninge iz oblasti projektnog menadžmenta i društvenog aktivizma, steknu znanja koja će primeniti na sprovođenje svojih akcija i projekata.

Fordomanija

Drugi deo je motivacionog karaktera i otvoren je za sve zainteresovane mlade ljude. Iskusni lideri iz Zrenjanina- Jovanović, Latinović i Mikalački, posetiocima će ispričati čime se bave, kako je to uticalo pozitivno na društvo i kakav je bio njihov put ka uspehu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

konferencija-lead-up-2012

U okviru seminara organizovaće se i panel diskusija sa ciljem da se odgovori na temu “Mladi u Srbiji kao akteri ili inicijatori pozitivnih promena”.

Ovaj događaj organizuje se prvi put u Zrenjaninu i u 15 gradova širom zemlje. Deo je projekta „Novi lideri“, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, i prethodi dvodnevnoj konferenciji koja se 14. i 15. novembra održava u Beogradu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh