I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Lajoš Engler – Dali smo sve od sebe, nadamo se da smo vam uzor (VIDEO)

Sportski savez grada Zrenjanina po 11. put zaredom dodelio je godišnje nagrade  najboljim sportistima, ekipama, sportskim radnicima i stručnjacima, sudijama, propagandistima i sponzorima u prethodnoj godini.

Priznanja su  uručili   Dejan Tomašević generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije koji je danas boravio u Zrenjaninu povodom mogućnosti organizacije jedne od grupa EP u košarci 2019.  Ljubomir Stanisavljev  zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, Dane Korica  savetnik predsednika sportskog saveza Srbije, Mladen Stojšin  generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, Rajko Petrović predsednik Sportskog saveza i  gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

 

Fordomanija

Za najboljeg sportistu u kategoriji seniora nagradu je dobio član Rvačkog kluba Proleter Viktor Nemeš.

Najbolja seniorka je Katarina Simonović plivačica PK „Proleter“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Član KK „Zrenjanin“ Đorđe Salapura nagrađen je kao najbolji junior, a Marina Radičević članica KK „Zadrugar“ kao najbolja juniorka.

Kao najbolji kadet nagrađen je Bogdan Kovačević član PK „Proleter, a kadetkinja Rada Perović odbojkašica Kleka.

Član SK „Olimp“ strelac Laslo Šuranji dvostruki osvajač medalja sa paraolimpijade u Riju nagrađen je u kategoriji sportista sa invaliditetom dok je Valentina Manojlov stonoteniserka članica SK „Hendi sport“ nagrađena u istoj kategoriji za žene.

Najbolji senior u neolimpijskim sportovima je Stefan Janjatov član SK „Banat“, a seniorka Aleksandra Aranitović članica Fitness kluba „Steffany“. Najbolji junior u ovoj kategoriji je Bojan Gostojić član Aero kluba „Zrenjanin“, a juniorka Marina Đekić članica KBS „Internacional“. Najbolji kadet u kategoriji neolimpijskih sportova je Andrej Kekenj član KBV „Majstor Senke“, a kadetkinja Vladana Obrenić članica KK „Kristal“.

Godišnja nagrada dodeljena je ekipi Rvačkog kluba „Proleter“ kao i ženskoj kuglaškoj ekipi KK „Kristal“.

Godišnju nagradu kao sportski stručnjak trener dobio je Zoran Šipka trener SK „Olimp“, sportski radnik Dušan Popadić iz Kuglaškog kluba „Banat“.

Dr Ognjen Peđa Tutorov nagrađen je u kategoriji stručnjaci u sportu.

U kategoriji sudija nagrađen je Igor Virijević vaterpolo sudija.

Posebno priznanje dodeljeno je SD „Naftagas“ – Elemir,  kao i piscu, producentu i autoru sportskih publikacija i dokumentarnih filmova Zoranu Slaviću.

U kategoriji propagandista u sportu nagrađen je sportski novinar Nenad Jonjev.

Za doprinos sportu kao sponzor donator godišnju nagradu dobila je kompanija Aviv Park Zrenjanin kao i preduzeće Bioelektrik.

Najemotivniji trenutak  svečanosti bila je dodela nagrade za životno delo Lajošu Engleru članu šampionske generacije košarkaša Proletera iz 1956.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh