I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Kvalifikacije za futsal prvenstvo Evrope u Zrenjaninu

FutsalKvalifikacioni Futsal UEFA turnir za Prvenstvo Evrope 2014 (Grupa 5) održaće se u Zrenjaninu, u Kristalnoj dvorani, od 26. do 31.marta. Učesnici turnira su Portugal, Srbija, Poljska i Grčka, a raspored utakmica je sledeći:

 27.mart 2013.   Srbija – Poljska (19.00),  Portugal – Grčka (16.30)

28.mart 2013.    Srbija – Grčka (19.00), Portugal – Poljska (16.30)

30.mart 2013.    Srbija – Portugal (19.00), Poljska – Grčka (16.30)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Reprezentacija Srbije se trenutno nalazi na pripremama, a na spisku selektora Ace Kovačevića su 12 igrača i dvojica golmana. Na spisku su igrači kragujevačkog Ekonomca Vidan Bojović, Mladen Kocić, Slobodan Rajčević, Slobodan Janjić, Vladan Vesić i Stefan Rakić, zatim Vladimir Milosavac, Marko Pršić, Aleksandar Živanović, Nikola Matijević (Marbo Intermeco), Vladimir Lazić (Bečej), Jovan Cvetanović (Smederevo) i dvojica golamana – Aleksa Antonić (Marbo Intermeco) i Nikola Josimović (Kolubara).

Ovo će biti dobre provere i prilike da mladi igrači steknu iskustvo u pripremama za kvalifikacioni turnir za prventvo Evrope, koji će se održati u Zrenjaninu od 27. do 30. marta, na kojem će učestvovati još Grčka, Poljska i Portugalija. Pobednik sa ovog turnira dobiće vizu za Evropsko prvenstvo u belgijskom Antverpenu, naredne godine. Drugoplasirana ekipa sa ovog turnira odigraće dve baraž – utakmice, u septembru.

Reprezentacija Srbije imaće generalnu proveru 17. i 18. marta sa selekcijom Slovenije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh