I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Steknite znanja za poslove koji su potrebni svakoj firmi

Nakon 15 godina rada i iskustva u knjigovodstvenim i administrativnim poslovnima, odlučili su da u poslovnim prostorijama svoje knjigovodstvene agencije, oforme moderan obrazovni centar za knjigovodstvo i preduzetništvo po najvišim obrazovnim i IT standardima.

trazite-posao-knjigovodstvo-zrenjanin

– Polaznicima naših kurseva prenosimo znanje i iskustvo koje ne mogu da steknu na običnim kursevima ovakve vrste. Na našim kursevima obuka se obavlja kroz teorijsku i praktičnu nastavu nakon čega polaznici imaju primenjivo znanje i obučeni su za samostalan rad. Praktičnu nastavlju obavljamo na Poslovno knjigovodstvenom programu TAUR na realnim podacima i sa realnim zadacima i problemima, govodi za naš portal Anđelina Vuletin vlasnik agencije.

knjogovodstveni kursevi zrenjanin

Slika učionice, svaki polaznik ima svoj računar, a predavanja se odvijaju na interaktvnoj „smarboard“ tabli

Fordomanija

KOME SU KURSEVI NAMENJENI?

  • Budućim i sadašnjim vlasnicima preduzeća ili preduzetničkih radnji koji u svojoj firmi žele da imaju čvrsto knjigovodstveno uporište. Budite korak isred svog knjigovođe i saznajte koja su to pitanja na koja vaš knjigovođa mora znati precizan odgovor. Sa novostečenim znanjem, uštedite u poslovanju i povećajte dobit svoje firme.
  • Svi oni koji žele da napreduju u karijieri. Steknite prednost pred drugima, napredujte na bolje plaćeno radno mesto.
  • Svima koji žele da se bave knjigovodstvom kao samostalnom delatnošću ili honorarno. S nama možete započeti svoju novu karijeru. Pružićemo vam dodatnu pomoć kad god vam je to potrebno. Formirajte čvrste temelje na koje ćete iskustvom nadograđivati stečena znanja.

Nakon završetka kurseva u ovom edukativnom centru svaki polaznik dobija Sertifikat o završenom kursu i stručnoj osposobljenosti u vođenju poslovnih knjiga kao i Sertifikat o stručnoj osposobljenosti u korišćenju Poslovno knjigovodstvenog programa TAUR.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kurs za preduzetništvo

Kurs za preduzetništvo obavlja se u trajanju od 15 časova. Nastava se obavlja dva puta nedeljno po dva časa u grupama do 14 polaznika. Na ovom kursu obrađuju se teme kao što su: kako se odlučiti za pokretanje posla, registracija preduzetničke radnje ili privrednog društva, organizacija poslovanja (troškovi, formiranje prodajnih cena, zapošljavanje radnika, biznis plan), osnove marketinga, finansiranje poslovanja itd.

Kurs za knjigovodstvo

Kurs za knjigovodstvo obavlja se u trajanju od 30 časova (osnovni kurs) ili 40 časova za napredni kurs. Nastava Nastava se obavlja u popodnevnim časovima, tri puta nedeljno po dva časa u grupama do 15 polaznika. Celokupna obuka obuhvata predavanja i praktičan rad na unosu promena u softversku aplikaciju. Polaznici kurseva upoznaće se sa osnovama preduzetništva, prostim i dvojnim knjigovodstvom, elektronskim poslovanjem, radnim odnosima itd.

Kurs za daktilografe

Kurs za daktilografe obavlja se u trajanju od 40 časova pri čemu se stiče veština slepog desetoprstnog kucanja, kao i osnove poslovne korespodencije i pravopisa.

Više o kursevima pročitajte na http://www.profins.co.rs/knjigovodstvo/edukativni-centar

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh