I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Kurs bezbedne vožnje motocikala

U organizaciji auto škole Euro Start i Moto Akademije iz Beograda, u Zrenjaninu će u subotu, 26. septembra, biti održan prvi osnovni trening bezbedne vožnje motocikla i mopeda.

Eurostart motor 1

O samom kursu, polaznicima kao i ciljevima ovog kursa razgovarali smo sa Mišom Hromčikom, vlasnikom auto škole Euro Start, moto avanturistom i inicijatorom ovog treninga:

– Na ideju održavanja ovog treninga smo došli u želji da našim kandidatima pružimo dodatna znanja u tehnici upravljanja kao i učestvovanja u saobraćaju ove kategorije vozača. Prvi polaznici kursa su naši kandidati, vozači motocikla sa važećom vozačkom dozvolom i svojim motociklom, a cilj je popravljanje vozačkih sposobnosti kroz trening, prepoznavanje potencijalno opasnih situacija kao i uvežbavanje reakcija u opasnim situacijama – istakao je Hromčik.

I Taxi Zrenjanin

Eurostart motori 2

Kurs sadrži jedan čas teorije koji će se obaviti u učionici auto škole Euro Start i pet časova praktičnih vežbi i obuke, koji će se obaviti u industrijskoj zoni Ečka (iza Ćirkoma), a vodiće ga osnivač Moto Akademije iz Beograda, Predrag Trkulja, licencirani trener bezbedne vožnje motocikala.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovo je tek početak, nakon ovog treninga u auto školi Euro Start uvodimo kurs bezbedne vožnje kao dodatnu uslugu, pa će se za isti moći prijavljivati svi vozači motocikala, neovisno od godina, staža na motociklu ili u kojoj auto školi su polagali vozački ispit koji žele da unaprede svoja znanja i veštine upravljanja motociklima ili mopedima, a informacije o budućim kursevima, kao i prijave mogu se dobiti u auto školi Euro Start ili telefonom 023. 511. 342.

U slučaju kiše, kurs se odlaže za 2 nedelje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh