I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Kurs bezbedne vožnje motocikala

U organizaciji auto škole Euro Start i Moto Akademije iz Beograda, u Zrenjaninu će u subotu, 26. septembra, biti održan prvi osnovni trening bezbedne vožnje motocikla i mopeda.

Eurostart motor 1

O samom kursu, polaznicima kao i ciljevima ovog kursa razgovarali smo sa Mišom Hromčikom, vlasnikom auto škole Euro Start, moto avanturistom i inicijatorom ovog treninga:

– Na ideju održavanja ovog treninga smo došli u želji da našim kandidatima pružimo dodatna znanja u tehnici upravljanja kao i učestvovanja u saobraćaju ove kategorije vozača. Prvi polaznici kursa su naši kandidati, vozači motocikla sa važećom vozačkom dozvolom i svojim motociklom, a cilj je popravljanje vozačkih sposobnosti kroz trening, prepoznavanje potencijalno opasnih situacija kao i uvežbavanje reakcija u opasnim situacijama – istakao je Hromčik.

Fordomanija

Eurostart motori 2

Kurs sadrži jedan čas teorije koji će se obaviti u učionici auto škole Euro Start i pet časova praktičnih vežbi i obuke, koji će se obaviti u industrijskoj zoni Ečka (iza Ćirkoma), a vodiće ga osnivač Moto Akademije iz Beograda, Predrag Trkulja, licencirani trener bezbedne vožnje motocikala.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovo je tek početak, nakon ovog treninga u auto školi Euro Start uvodimo kurs bezbedne vožnje kao dodatnu uslugu, pa će se za isti moći prijavljivati svi vozači motocikala, neovisno od godina, staža na motociklu ili u kojoj auto školi su polagali vozački ispit koji žele da unaprede svoja znanja i veštine upravljanja motociklima ili mopedima, a informacije o budućim kursevima, kao i prijave mogu se dobiti u auto školi Euro Start ili telefonom 023. 511. 342.

U slučaju kiše, kurs se odlaže za 2 nedelje.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh