I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

IZBEGAVAJTE : Kupovina dioptrijskih naočara bez pregleda nikako

Sve češća navika kod građana Srbije i samih Zrenjaninca je da bez prethodnog pregleda i odlaska kod oftamologa, sami donose odluku za kupovinu naočara po kineskim prodavnicama i pijacama.

 

– Veliki broj ljudi kupuje po pijacama ili kineskim prodavnicama,  međutim tamo ne može da se odredi astigmatizam, na tim mestima ne postoje među brojevi u  dioptrijama. Zato je dobro da se to radi kod stručnjaka navodi primarijus Dr Dobrivoje Paunović koji vrši besplatne preglede u optici „Gabi“.

Kupovina naočara bez prethodnog pregleda lekara nije dobra iz više razloga, prvo nosićete naočare uz pomoć kojih neće videti dobro može se desiti i pojava glavobolja, te se tako problem neće rešiti. Takođe se može desiti da ako imate problema sa vidom, to može da bude razrokost, oboljenje rožnjače, kao i mnoga druga oboljenja koja se prilikom pregleda mogu otkriti i lečiti navodi Dr Punović.

I Taxi Zrenjanin

Ono što bih želeo da naglasim je deca treba što ćešće obavljati preglede, čim se primeti da se dete približava svesci ili televizoru odmah ga treba voditi kod lekara, često se dešava da kada izvršim pregled deteta uvidim da su trebala doći ranije i zato ovim putem apelujem na roditelje da što češće vode decu na preglede i tako im sačuvaju vid. Naravno, isto važi i za odrasle.

Optika „Gabi“ nudi besplatan pregled i besplatno određivanje dioptrije

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

– Pregled je potpuno besplatan, traje svega 10 minuta i vrši se bez zakazivanja. Oni koji imaju potrebu za određivanjem dioptrije, mogu doći ponedeljkom od 16 do 18, i četvrtkom od 10 do 12 sati. Preglede vrši primarijus Dr Dobrivoje Paunović, kažu u Optici “Gabi”.

Optika nudi veliki izbor ramova za decu čija se cena kreće od 990 dinara, a takođe za mališane nudi i okvire od B- titaniuma koji su nesalomivi.

Najnoviji trend u ponudi stakala su sigurno specijalna sočiva (stakla od polikarbonata) sa UV zaštitom, koju preporučuju iz ove optike kako bih  zaštitili vaše oči i oči vašeg mališana.

Optika “Gabi” se nalazi ispod pešačkog mosta.

Trg Zorana Đinđića bb

Telefon : 023.535.339

http://gabioptika.com/

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh