I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kulturno umetničko društvo „Đerđef“ uskoro slavi dve godine postojanja (VIDEO)

KUD „Đerđef“ iz Zrenjanina uskoro će se javnosti predstaviti svojim prvim godišnjim koncertom u Kulturnom centru Zrenjanina.

Ovo društvo koje danas broji 80 članova osnovali su Milorad Đurić, Jelena Viskup i Aleksandar Ašler 21. februara 2015.  godine. Iako tek pripremaju svoj prvi godišnji koncert oni su dosada  zabeležili mnogo nastupa i koncerata.

– Većina starijih članova igrali su u drugim kulturno umetničkim društvima.  Naša namera je bila ne samo da nastavimo da igramo već da svoje znanje prenesemo na mlađe naraštaje i zaljubljenike u ovu vrstu aktivnosti uopšte kao i da javnosti ponudimo nešto novo – kažu osnivači.

Fordomanija

KUD „Đerđef“ ima tri izvođačke grupe, mlađu dečju, stariju dečju i seniorke. Probe se održavaju u školama „Njegoš“ i „Žarko Zrenjanin“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Deo programa „Đerđefa“ možete pogledati u ponedeljak 30. januara na humanitarnom koncertu za pomoć porodicama „Stojković“ i „Novakov“ gde će nastupati zajedno sa još 10 društava i sekcija. Koncert se održava u Kulturnom centru Zrenjanin, a početak je u 19 časova.

Kamerom smo zabeležili deo radne atmosfere sa probe mlađih i starijih članova, a čučemo šta su nam ovom prilikom rekla tri momčića.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh