I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kulturno umetnička društva igrala i pevala za nastradale porodice (VIDEO)

Dvosatnim  programom u prepunoj sali Kulturnog centra Zrenjanina 11 Kulturno umetničkih društava, sekcija i grupa pružilo je podršku porodicama Stojković i Novakov.

Inicijator koncerta bio je Kulturni centar „Svetozar Marković“ iz Zrenjanina sa predsednicom Jelenom Brkić i direktorom Boškom Šerbulom.

 

I Taxi Zrenjanin

Deo učesnika programa i Velimir i Gordana Stojković

Natupali su  članovi Kulturnog centra „Svetozar Marković“ Zrenjanin, COTK „Đerđef“ Zrenjanin, KUD „Kolo“ Melenci, KUD „Lala“ Ečka, KUD „Čenta“ Čenta, KUD „Arsenije Teodorović“ Perlez, KUD „Pionir“ Zrenjanin,  izvorna pevačka grupa „Seferini“ Zrenjanin sa gajdašem Vanjom Ilijevim,  udruženje građana „Banatske gajde“ Zrenjanin, kao i folklorne sekcije OŠ „Branko Ćopić“ Lukićevo i Kluba za stara lica Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Početkom ove godine ove dve porodice zadesila je slična nesreća kada im je u požaru izgorela celokupna imovina. Porodici Stojković, samohranoj majci sa petoro dece u požaru je potpuno izgorela i kuća dok je kod Novakovih iz Melenaca izgorelo preko 70 odsto kuće.

Koncert su podržali Grad Zrenjanin, kompanija Gomex, Restoran Banatska kuća, nekoliko firmi koje nisu želele da se oglašavaju  i mnogobrojni građani kupovinom ulaznice i dobrovoljnim prilozima. Pripremili smo kompletan snimak koncerta

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh