I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kućna terapija otklanja brige i probleme

Radio, ili kako ga mnogi nazivaju „medij mašte“, uvek je zauzimao posebno mesto na podneblju medija. Mnogo puta se zapitamo, kako izgledaju ljudi čije glasove čujemo, čijim pošalicama se smejemo? Ko pušta našu omiljenu stvar i kako izgledaju čike i tete koji su zarobljeni u zvučniku.

kucna terapija htp team dj

Predstavljamo Vam dvojicu sugrađana, čiji je radijski šou pod nazivom „Kućna terapija“ , za veoma kratko vreme, zavredeo pažnju slušalaca „Santos“ radija koji svoj program emituje na frekvenciji od 105,9 mhz, kao i preko live streaminga na internet adresi rtvsantos.com.

Ovaj radio godinama unazad donosio je najbolje radio emisije slušaocima Zrenjanina i stekao zasluženu poziciju komercijalne frekvencije broj jedan u gradu.

I Taxi Zrenjanin

Dvojac bez kormilara, junaci naše priče, svakog petka u večernjem terminu od 19 do 20 sati, Nenad Markov i Dragan Čorokalo na autentičan način predstavljaju novitete klubske muzičke scene propraćene zanimljivom temom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dugogodišnji rad po klubovima širom Vojvodine, spojio je dvojicu prijatelja u organizaciju House Therapy Project, koja je nastala u sredinom 2011. godine, čiji su idejni tvorci.

Njihova organizacija se bavi popularizacijom urbane kulture i ove vrste zabave među mladima. Svakog vikenda, publika širom Vojvodine uživa u hitovima koje prezentuju pod nadimcima Dj Nenad Markov i Dj Blindman.

U izjavi za naš portal, obojica su se složila da je presudnu ulogu za nastanak emisije imalo radijsko iskustvo koje poseduju, a od samog starta interesovanje za ovaj radijski šou, pokazala je i kompanija „Knjaz Miloš“, odnosno „Guarana“, koja je oficijalni sponzor emisije.

Akcenat je, kako kažu, na što većoj interakciji sa slušaocima putem društvene mreže Facebook gde se na fan stranici mogu pronaći sve informacije o emisijama, nastupima, kao i fotografije iz klubova koji su posećeni.

Obrađene su teme, kao što su: društvene mreže, poređenja, humor (u Srba), tekstovi pesama …

Dj tandem stoji iza stava da se na ovome neće zaustavljati, već najavljuju nove, uzbudljive sadržaje koji će slušaoci u jednosatnom programu imati prilike da poslušaju.

Kao sugestiju, slušaoci navode da je sat vremena „kratak period“ s’obzirom na dinamičnost emisije.

Kada čujete ovu špicu, pojačajte radio i već ovog petka od 19h poslušajte kako to rade na fm skali uživo.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh