I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Krem srpskog plivanja na Gradskom bazenu

SiladjiZimsko državno prvenstvo Srbije u plivanju, održaće se od danas do nedelje u Zrenjaninu, na Gradskom bazenu SC. Predstojeća tri dana Zrenjanin će ugostiti 356 plivača iz 37 klubova Srbije. Nastupiće mnogi srpski olimpijci i reprezentativci – najbolja srpska plivačica za 2012. Miroslava Najdanovski, sjajni Silađi Čaba i Ivan Lenđer, Radovan Siljevski, kao i višestruki prvaci i rekorderi naše zemlje Boris Stojanović, Tijana Vukanović, Mila Jovanov, i najbolji srpski juniori i rekorderi Nikola Trajković i Igor Terzić, kao i mnoge druge srpske nade plivanja u juniorskoj i kadetskoj kategoriji.

Plivači učesnici ovogodišnjeg Zimskog državnog prvenstva za 2013. takmičiće se u tri kategorije pojedinačnoj i ekipnoj kadetskoj i juniorskoj, pojedinačnoj apsolutnoj. Prepodnevni program kvalifikacija počinje u 10 časova, a popodnevna A i B finala predviđena su sa početkom u 17 časova. Svečano otvaranje prvenstva održaće se u petak, 15. marta sa početkom u 16 časova i 45 minuta. Ulaz za sve dane je besplatan.

Ekipa Proletera će nastupiti sa 25 plivača, a rezultati se mogu pratiti i putem linka na sajtu PK Proleter: STARTNA LISTA I ONLINE REZULTATI

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh