I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Kreativna radionica „Mali modni dizajner“

U Kulturnom centru Zrenjanina juče je startovala kreativna radionica „Mali modni dizajner“ namenjena građanima svih generacija, koji imaju želju da nauče da rade sa tkaninama, vezom, i aplikacijama za odeću.

Radionice su besplatne i održavaće se jednom nedeljno tokom celog leta, a ukoliko bude interesovanja, rad će biti produžen na celu godinu.

radionica

Biljana Bulajić pojašnjava prve korake u tehnici modernog veza

I Taxi Zrenjanin

– Interesovanje je veliko i ovo će biti prilika za jedno edukativno i kreativno druženje tokom leta. Prvobitna namera je bila da radionice budu namenjene školskoj deci, međutim imamo dosta sugrađana srednje i starije generacije koji žele da se edukuju, zbog čega ćemo se usresrediti na edukaciju za sve uzraste – rekla je Milka Žebeljan, urednik programa za mlade u Kulturnom centru.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 Sa polaznicima će raditi diplomirani dizajner Biljana Bulajić koja će ih učiti tehnikama ukrašavanja platna modernim vezom, izradi modnih crteža i ukrasnih aplikacija za odeću poput broševa.

– Savremeni vez može biti veoma zanimljiv jer nudi mnogo mogućnosti i prostora za kreativnost. Radionice su besplatne, a jedino što polaznici sami obezbeđuju to su konac i materijal, kasnije kada budemo došli do faze da sami rade sami ukrašavanje odevnih predmeta. To nisu skupe stavke i mislim da ih većina od nas ima u svojim kućama. Od svega što polaznici budu napravili, biće prikazano na modnoj reviji na kraju obuke – rekla je Bulajićeva.

Učesnici su raspoređeni generacijski, u dve grupe – mlađi sugrađani pohađaće radionice utorkom u 14 časova, a stariji istog dana u 16 časova. Zainteresovani se mogu prijaviti putem brojeva 566-712, 064/2188092 i 063/8974724.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh