I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Korzo fest po 6. put u centru Zrenjanina

Manifestacija „Korzo fest“ koja se ove godine po 6. put održava u Zrenjaninu počeće 2. juna i trajaće do kraja jula, saopštili su organizatori i menadžeri ove specifične i u Evropi retke manifestacije ispunjene kulturnim, zabavnim, dramskim, muzičkim i sportskim sadržajima pod vedrim nebom.

Nekoliko događaja kao uvertiru „Korzo festa“ Zrenjaninci su već mogli da prate od kraja aprila poput oslikavanja „3D cveta“ i raznih muzičkih i dramskih sadržaja. Manifestacije će se održavati četvrtkom, petkom i subotom u večernjim satima kod zgrade Vodotoronja, bivše robne kuće i „Dunav osiguranja“, a predviđeno je 27 programskih večeri.

-Odlučili smo se da „Korzo fest“ okončamo u julu zbog početka Olimpijade u Riju – izjavio je menadžer Marjan Rončević.

-Program je prilagođen svim generacijama i uzrastima,  odlične su reakcije kako samih Zrenjaninaca tako i gostiju sa strane. Imamo obavezu da i dalje podržavamo ovu manifestaciju pogotovo kada imamo u vidu da su je i sve institucije u gradu podržale i prepoznale. Trudićemo se da manifestacija bude sve sadržajnija i bolja – rekao je Duško Radišić, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina na promociji programa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

korzo-fest2

Četvrtak će biti rezervisan za nastupe folklora i novi program pod nazivom „Sećanja“. Prvi takav program vodiće zrenjaninski roker Aca Đerić koji će pričati o zrenjaninskom roku šezdesetih godina. Petak je rezervisan za dečije predstave koje će izvoditi glumci lutkarske scene NP „Toša Jovanović“. Planirano je izvođenje 4 predstave u junu i 5 u julu, a prva na programu 3. juna je „Čika Jovine sigrarije“. Mesto za lutkarske predstave je kod zgrade „Dunav osiguranja“, a termin je 19.30h.

Zrenjanincima će se 4. juna predstaviti ansambl „Malija“ sa frontmenom poznatim tenorom Aleksandrom Vavićem koji će izvoditi italijanski evergreen.

 

 

 

 

 

 

 

 

koryo-fest3

korzo-program

Najave programa za svaki naredni vikend do kraja jula možete da pratite na portalu I love Zrenjanin.

-Podatak da je svaki deseti stanovnik Zrenjanina i okolnih mesta bio prošle godine na „Korzo festu“ dovoljno govori o uspešnosti i opravdanosti ovakve manifestacije. Iako će „Korzo fest“ zvanično biti okončan krajem jula i u avgustu smo pripremili jedno dešavanje, a to je prvi festival 3D slika u Srbiji – zaključio je pokretač ove manifestacije Marjan Rončević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh