I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Konkurs za prijem 10 policajaca za Policijsku upravu Zrenjanin

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za prijem 460 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od kojih će 10 polaznika biti iz Zrenjanina.

Najviše polaznika, njih 400 predviđeno je za područje Policijske uprave za Grad Beograd, 20 polaznika za Policijsku upravu u Nišu, a po 10 polaznika, osim u Zrenjaninu, predviđeno je i za područja Policijskih uprava u Pančevu, Zaječaru i Pirotu.

Konkurs je raspisan 23. decembra i trajaće do 9. januara. Stručno osposobljavanje polaznika traje 12 meseci i sprovodiće se sukcesivno po klasama.

PerSu marketi

Pravo učešća ima lice koje ispunjava sledeće uslove: da je državljanin Republike Srbije; da najmanje godinu dana ima prebivalište na teritoriji organizacione jedinice za koju konkuriše do dana zaključenja konkursa; da nema dvojno državljanstvo; da nema manje od 18, a više od 24 godina starosti do dana zaključenja konkursa; da ima završeno srednje obrazovanje i vaspitanje, u četvorogodišnjem trajanju; da ne postoje bezbednosne smetnje za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pravo učešća na konkursu ima i lice koje nije položilo vozački ispit „B“ kategorije, uz obavezu da ga položi u roku od tri godine od raspisivanja konkursa.

Ostale informacije o konkursu, neophodnu dokumentaciju za prijavu i adresu na koju se ista šalje, pogledajte na sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku – OVDE.

Foto: atvbl.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh