I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Koncert u Bejziku : 3mačke100godina & Hurricane Brothers

U subotu 21. februara u Bassic-u nastupiće dva zrenjaninska autorska benda – 3mačke100godina i Hurricane Brothers, uz ambijentalnu svetlost Luminous Synergy. Koncert počinje u 22h, a ulaz je slobodan.

bassic-bar

3mačke100godina

Prvi studijski snimak koji su 3mačke100godina objavili bio je na prvom mestu Popboksove liste domaćih pesama:

Fordomanija

Drugi  studijski snimak je bio na drugom mestu regionalne top liste Muzika je Zvonko Radost:

„Glavni pojmovi koji se izdvajaju u njihovoj muzici jesu dinamičnost i kreativnost. Kako mirniji, tako i žustriji segmenti, sve vreme propraćeni izuzetnom ritmičkom kompaktnošču, i ispunjeni fantastičnim break-ovima, eksperimentima sa raznoraznim zvučnim efektima, improvizacijama, ali i raznolikim muzičkim stilovima, od rock-a, punk-a, pa do blues-a, a čak i do funk-a, čine da bend zvuči prosto neverovatno, a što je još bitnije, da se oseti iskreno uživanje u muzici.“

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Nocturne music magazine

Hurricane Brothers

Hurricane je kantautor. Dobio je ime po čoveku koji je 18 godina proveo u zatvoru, nevin. Stvara i izvodi muziku uz pomoć akustične gitare, braće i prijatelja. Tada se zovu Hurricane Brothers. U kućnim uslovima je snimio dva albuma – „Market of Souls“ (2006) i „Hurricane Brothers“ (2009). Pokušava da ushićenjem stvaranja muzike oplemeni oporu realnost okruženja. Rođen je, živi i radi u Zrenjaninu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh