I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Koncert Lepe Brene na „Gospojini“ dugo će se pamtiti

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima, Lepa Brena zatvorila je spektakularnim koncertom na Tiskom keju u Novom Bečeju, ovogodišnju „Gospojinu“. Organizatori manifestacije prevazišli su visoka očekivanja ugostivši više od 200.000 posetilaca uprkos tome što je u dva navrata, u subotu i nedelju, padala kiša i bilo olujno nevereme.

 

U 21.30 časova publika je uspela da dozove zvezdu večeri, koja je izašla na scenu i koncert započela pesmom „Uđi slobodno“, a zatim je ređala hitove „Luda za tobom“, „Sitnije cile, sitnije“ i „Grad“. Publika je bila raspoložena, pevala je u glas, pa ni kiša koja je sipila nije mogla poremetiti i pokvariti odličnu atmosferu. Posle bržeg ritma, usledile su balade „Okrećeš mi leđa“ i „Evo zima će“, a onda je numerom „Mile voli disko“ Lepa Brena „prodrmala“ Novi Bečej!Najveće hitove kojim je osvajala Balkan, Brena je ostavila za kraj  – „Sanjam“, „Hajde da se volimo“, pesmu „Jugoslovenka“ pratio je spektakularni vatromet na nebu nad Novim Bečejom.

PerSu marketi

„Posle koncerta u Novom Bečeju, ja sam srećna i oduševljena mislim da ste svi videli da je atmosfera bila prelepa. Videla sam puno male dece, oduševljena sam. Ja sam u ovom poslu toliko godina, i uvek me pitaju odakle mi inspiracija za pevanje – inspiracija dolazi od publike. Za mene publika ima najveću magičnu moć, oni me održavaju da budem vitalna, da imam puno energije, publika je moja „super sila“. Žao mi je što nisam bila prošle godine, ali mi je drago da je publika to tako prihvatila. Ovo je zaista jedan veliki praznik, sve me ovo vraća u jedan period kada sam kao dete išla na raznorazne vašare. Meni je zaista prepuno srce, uopšte se nisam umorila, bilo mi je božanstveno“, rekla je Brena u jednom dahu nakon koncerta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.Pre koncerta održana je do sada najposećenija humanitarna akcija „Gađanje predsednika“. U opuštenoj atmosferi mnogi su odlučili da kupovinom balona sa vodom i gađanjem predsednika opštine – pomognu zrenjaninskom porodilištu u prikupljanju sredsatva u okviru akcije „Bitka za bebe“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh