I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Koncert grupe „Legende“ u Zrenjaninu uoči Dana zaljubljenih

U petak, 13. februara na velikoj sceni Kulturnog centra biće održan koncert grupe “Legende”. Ovogodišnja turneja donosi nam poznatu, cenjenu i rado slušanu muziku i hitove kompozitora i tekstopisca Zorana Dašića interpretirane prepoznatljivim vokalom Ivana Milinkovića.

legende

Turneja grupe „Legende“ tradicionalno se organizuje u zimskom periodu i mnoge dame u Zrenjaninu, naviknute na februarska gostovanja ovog jedinstvenog muzičkog sastava, još jednom će moći da uživaju u sjajnom repertoaru pesama. Negde uoči Dana zaljubljenih, ovo je idealna prilika za „poklon izlazak“ sa voljenom osobom.

-Na naše koncerte dolazi publika od 5 do 55 godina. Bavimo se nečim što nema primesu onog “estradnog žutog”. Na većim koncertima sam insistirao da se ne postavljaju video bim i projekcija kao dodatan momenat jer smatram da nema potrebe, mi nismo za gledanje, dođite da nas slušate, rekao je u svom stilu Zoran dašić Daša prošle godine u Zrenjaninu neposredno nakon završetka nastupa.

I Taxi Zrenjanin

Koncert će početi u 20 časova. Karte se u prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 750 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh