I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Koncert godine „Željko Lučić i prijatelji svome gradu“

U velikoj sali Kulturnog centra, 18. jula sa početkom u 20 sati održaće se koncert pod nazivom „Željko Lučić i prijatelji svome gradu“.

zrenjaninska filharmonija

Koncert će se održati u pratnji Zrenjaninske filharmonija, a sav novac od karata će ići za obnovu Pupinove kuće u Zrenjaninu.

Željko Lučić je do 23. godine, bio otpravnik vozova u Zrenjaninu, pa učenik srednje muzičke škole, a sad je jedan od najboljih operskih pevača sveta, bariton bez konkurencije.

PerSu marketi

Možemo ga komotno nazvati koncertom godine, pošto posle Londona, Njujorka, Minhena i ostalih svetskih  metropola, Lučić stiže i do nas. Pride će učestvovati i još nekoliko zrenjaninskih operskih pevača. 

Put do slave, od Zrenjanina i amaterskog hora „Josif Marinković”, preko školovanja na Muzičkoj akademiji i pevanja u novosadskoj i beogradskoj operi, on je, vođen rukom velike operske dive Biserke Cvejić, prešao samo za sedam godina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

A onda je, 1998. godine, polagao jedinu svoju audiciju, prijemni ispit za Operu u Frankfurtu. Posle toga, ovaj pevač je, bez provere, po specijalnom pozivu, ušetao i na glavnu scenu Metropolitena u Njujorku i na centralni podijum Kovent gardena u Londonu.

Cena ulaznice za ovaj koncert je 1000 dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh