I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kompanija „MaxBet“ postavlja standarde u društvenoj odgovornosti

Društvena odgovornost kompanije zahteva vreme, strategiju i ideje. Društveno odgovorno delovanje u kompaniji MaxBet ogleda se u ponašanju svakog zaposlenog, a krajnji cilj je postavljanje standarda na koji će se i drugi ugledati kako bi društvo u kome živimo konstantno napredovalo.

Negujući komunikaciju sa igračima, kompanija MaxBet uspela je da za kratko vreme, od pokretanja novog sajta, privuče veliki broj ljubitelja sporta i sportskih igara. Iz ove kompanije kažu da je na prvom mestu izgradnja poverenja kod igrača, koji sada znaju da na MaxBet sajtu uvek mogu pronaći aktuelne sportske informacije.

Maxbet

Prateći svetske trendove, kompanija MaxBet pojavila se na internetu pre nekoliko godina. Odmah je počelo analiziranje sadržaja koji je najviše potreban igračima. Tako je ostvarena interakcija koja je dalje uticala skoro na svaki segment poslovanja. Mnoge sportske kladionice koje su otvorene, rađene su po meri igrača, uvažavajući komentare i predloge iskusnih poznavalaca sporta i igara na sreću.

PerSu marketi

maxbet1Pored zalaganja na internetu, kompanija MaxBet našla se u ulozi sponzora mnogim mladim sportistima i sportskim klubovima. Ulaganje u sportske talente je veliki zadatak, a isti ti sportisti imaju potencijal da stignu do vrha u mnogim disciplinama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kao kompanija koje se konstantno širi i napreduje, neophodno je negovati postavljene standarde na kojima će se graditi i razvijati društvena odgovornost.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh