I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Kompanija „Levi9“ nagradila studente Tehničkog fakulteta novim laptopovima

Kompanija „Levi9“ poklonila je danas tri laptop računara studentima koji su sa najvećim brojem bodova položili prijemni ispit za IT smer na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu.

Ova komapnija nedavno je potpisala sporazum sa fakultetom, a primarni ciji je zapošljavanje studenata sa IT smerova u njihovim redovima.

levi9-dodela-lap-top

Samo do kraja ove godine „Levi9“ u Zrenjaninu zaposliće 15 programera, a u planu je i dodatno zapošljavanje tokom naredne 2015. godine.

I Taxi Zrenjanin

Pre podele nagrada, studentima se obratio dekan fakulteta profesor dr Milan Pavlović koji se zahvalio kompaniji „Levi9“  i gradu Zrenjaninu i naglasio da je jedna od osnovnih komponenti u razvoju strategije fakutleta zapravo pomoć studentima, da ubrzo posle studija dođu do radnog mesta.

– Nadamo se da će saradnjom sa ovom holandskom kompanijom, oni koji iskažu odgovarajući nivo znanja i veština i volju za radom, to i uspeti. Ova kompanije je otvorila kancelariju u Zrenjaninu što našim studentima stvara izvesnu budućnost i put ka IT tehnologijama, dodao je Pavlović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Smatram da ste napravili pravi ulog za budućnost i mi ćemo vas bodriti da nastavite da radite na sebi. Smatram da je ova branša vrlo univerzalna, niste limitirani ni na državni, ni na privatni sektor, uvek se traže kvalitetni programeri. Vašim kolegama koji su pri kraju studija, kompanija „Levi9“ daje stipendije koje su stimulativne, sa ciljem da se što pre završi fakutet, rekao je dirktor kompanije „Levi9“ Viktor Kovač, koji je i uručio nagrade za one koji su najbolje uradili prijemni ispit.

Među nagrađenima našli su se studenti Jelena Simić, Nenad Višković i Ivana Čobanov.

Kovač je takođe izjavio da je ovo simboličan način na koji je „Levi9“ podržao najbolje da ostaju u svojoj sredini, da imaju izgrađenu karijeru počevši sa fakulteta iz Zrenjanina.

– Suština je da smo u dogovoru sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, a posebno bih istakao Branka Markovskog, uspostavili saradnju uz pomoć koje ćemo podržati razvoj IT sektora u ovom delu koja će i komaniji „Levi9“ pomoći u nastavljanju tendencije rasta u Srbiji.

Ovo je prava poruka brucošima da se trud isplati i poruka svima da su izabrali pravu profesiju i velika zahvalnost kompaniji „Levi9“ koja je prepoznala Tehnički fakultet kao dobrog partnera, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh