I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kompanija Gomex sponzor 60. festivala „Sterijino pozorje“

Kompanija Gomex sponzor je 60. Sterijinog pozorja koje se u Novom Sadu održava od 26. maja do 3. juna. Potpisivanje ugovora o saradnji i sponzorstvu Sterijinog pozorja smatra se vrhuncem rada te kompanije na podizanju stepena društvene odgovornosti na najviši nivo.

sterijino-pozorje

– Uključivanjem u ovu prestižnu pozorišnu manifestaciju, kompanija Gomex je još jednom pokazala da nam „sluha“ za prave vrednosti ne manjka, a članovi Upravnog odbora Sterijinog pozorja sa zadovoljstvom su konstatovali da je naše učešće nešto što je „bilo preko potrebno“ i da smo potpisivanjem ugovora pokazali kako se čuvaju izvorne kulturne vrednosti sredine u kojoj se posluje.

Pored sponzorstva jednog od najznačajnijih pozorišnih festivala u zemlji, kompanija Gomex tokom cele godine aktivno pomaže Pozorje, najviše kroz podršku brojnim tribinama, radionicama, konferencijama.

Fordomanija

Publika će na ovogodišnjem festivalu gledati ukupno 16 dramskih predstava, od kojih su devet u takmičarskoj konkurenciji i tri u međunarodnom programu „Krugovi“, a po izboru selektorke Marine Milivojević Mađarev.

U Gomexu su istakli da je ovo nastavak društveno odgovornog ponašanja kompanije i pomaganja rada kulturnih ustanova i kulturnih manifestacija koje je počelo i još uvek traje od saradnje sa Narodnim pozorištom „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh