I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kompanija Gomex sponzor 60. festivala „Sterijino pozorje“

Kompanija Gomex sponzor je 60. Sterijinog pozorja koje se u Novom Sadu održava od 26. maja do 3. juna. Potpisivanje ugovora o saradnji i sponzorstvu Sterijinog pozorja smatra se vrhuncem rada te kompanije na podizanju stepena društvene odgovornosti na najviši nivo.

sterijino-pozorje

– Uključivanjem u ovu prestižnu pozorišnu manifestaciju, kompanija Gomex je još jednom pokazala da nam „sluha“ za prave vrednosti ne manjka, a članovi Upravnog odbora Sterijinog pozorja sa zadovoljstvom su konstatovali da je naše učešće nešto što je „bilo preko potrebno“ i da smo potpisivanjem ugovora pokazali kako se čuvaju izvorne kulturne vrednosti sredine u kojoj se posluje.

Pored sponzorstva jednog od najznačajnijih pozorišnih festivala u zemlji, kompanija Gomex tokom cele godine aktivno pomaže Pozorje, najviše kroz podršku brojnim tribinama, radionicama, konferencijama.

PerSu marketi

Publika će na ovogodišnjem festivalu gledati ukupno 16 dramskih predstava, od kojih su devet u takmičarskoj konkurenciji i tri u međunarodnom programu „Krugovi“, a po izboru selektorke Marine Milivojević Mađarev.

U Gomexu su istakli da je ovo nastavak društveno odgovornog ponašanja kompanije i pomaganja rada kulturnih ustanova i kulturnih manifestacija koje je počelo i još uvek traje od saradnje sa Narodnim pozorištom „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh