I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kompanija „Dijamant“ posadila 75 sadnica za 75 godina poslovanja

Povodom jubileja – 75 godina od početka proizvodnje u industriji ulja „Dijamant“, ova kompanija organizovala je simboličnu sadnju 75 sadnica piramidalnog hrasta tokom „Prolećne nedelje sadnje 2014“, u periodu od 25. do 31. marta u zoni pešačke i biciklističke staze Zrenjanin – Aradac.

U akciji su učestvovali zaposleni „Dijamanta“ i aktivisti udruženja građana „Dobro drvo“, u saradnji s firmom „Naš vrt“, a sadnjom je koordinirala JP „Direkcija za izgradnju grada Zrenjanina“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Završetku sadnje hrastova danas su prisustvovali gradonačelnik Zrenjanina, mr Ivan Bošnjak i generalna direktorka „Dijamanta“ Slavica Kešelj. Grad Zrenjanin ovim je dao punu podršku toj, ali i drugim akcijama koje kompanija planira da realizuje u godini jubileja, a gradonačelnik Zrenjanina istakao je da se „Dijamant“ ovom akcijom, kao i u prethodnom periodu, pokazuje i kao društveno-odgovorna i dinamična kompanija.

I Taxi Zrenjanin

75 sadnica za 75 godina postojanja kompanije, ovde, na prilazu Zrenjaninu, pokazuje kako bi i drugi društveni faktori mogli da se uključe u razvoj svoje zajednice. Naravno da očekujemo da, ne samo kompanije i pojedinci, već i svi zainteresovani sugrađani na ovakav način podrže i izgradnju ovih vetrozaštitnih pojaseva, ali i jedan zdrav život u našem gradu – rekao je gradonačelnik Bošnjak i dodao da je dalji razvoj i uspeh kompanije kao što je „Dijamant“ dragocen i značajan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Očekujemo da i njihove planirane investicije u našem gradu teku bez posebnih problema, a da sve one potrebe koje i grad i kompanija imaju, šira zajednica prepozna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Direktorka „Dijamanta“ Slavica Kešelj rekla je da je akcija ozelenjavanja jedna u nizu društveno odgovornih aktivnosti u godini kada „Dijamant“ navršava 75 godina svog postojanja.

– Ova aktivnost je i u duhu vremena, u kom mi vodimo izuzetno računa o svom okruženju, o održavanju svih resursa u kojima učestvujemo. Po tome smo i poznati, jer imamo kvalitetne projekte zaštite životne sredine i ovo je tema godine u kojoj je to došlo do posebnog izražaja i značaja.

Kompanija „Dijamant“ obezbedila je trogodišnje stručno održavanje sadnica, pa će građani Zrenjanina, a posebno korisnici pešačko-biciklističke staze ka Aradcu, dobiti trajnu zelenu oazu na ovom potezu.

Izvor: zrenjanin.rs       Foto : Miodrag Grubački

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh