I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Klinci u Lazarevu veselo proveli Uskrs (VIDEO)

Jedna od lazarevačkih ulica brujala je danas od vesele dečije graje. Više od 60 mališana, od onih najmalađih do onih nešto starijih, okupilo se u Ulici Ranka Divljanina da bi se pre svega igrali, a potom i takmičili u tucanju farbanim uskršnjim jajima.

Ovu lepu ideju u delo već četiri godine sprovode supružnici Potpara, Jelena i Dalibor, koji su sve ovo osmislili da bi se deca animirala i zabavila budući da za njih preko godine baš i nema previše sadržaja. Tako su, osim što su utvrdili ko je na ovaj Uskrs poneo najtvrđe jaje, deca učestvovala u još nekoliko zanimljivih igri.

PerSu marketi

Trčalo se za loptom, po grmlju se tražilo skriveno šareno jaje, a smislili su domaćini i još ponešto da deci izmame osmeh.

Nagrade u vidu kućnih ljubimaca izmamile su najviše osmeha

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

  – Jedini motiv i najveća nagrada za ovo što radimo jesu upravo ova graja i dečiji osmeh. Nadamo se da će sledećih godina biti sve više dece, ne samo u ovom nego i u svim okolnim mestima, to bi bilo najlepše od svega – rekli su Jelena i Dalibor ovom prilikom.

Prenosimo deo atmosfere:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh