I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Klečani spremili bogat program za slavu sela

Klečani će 25, 26 i 27. oktobra obeležiti slavu mesta i crkvenu slavu Svetu Petku. Bogat i sadržajan program počinje u petak, 25. oktobra u 12 časova, svečanom sednicom Saveta MZ Klek.

Klek

U 18 sati u Domu kulture je lutkarska predstava „Bajka o Majušku“ u izvođenju Narodnog pozorista „Toša Jovanović“. Iste večeri u 19.00 u Vatrogasnom domu je otvaranje izložbe slika i domaće radinosti. U 21 čas u Domu kulture je na programu predstava pozorišta iz Jaše Tomića.

U subotu, 26. oktobra, u 15.00 na igralištu u centru sela je takmičenje u kuvanju riblje čorbe, u 16 časova odbojkaška utakmica (muškog tima), a od 19.00 odbojkaška utakmica ženskog tima. Od 21 sat na malom terenu je koncert Borisa Petrovića i Karington bend – a. Od 23.00 nastupa Peja miks bend.

PerSu marketi

U nedelju, 27. oktobra, u 9 casova, na dan Svete Petke, u crkvi “Svetih otaca“ održaće se liturgija. Od 11 časova u Domu kulture planiran je kulturno – zabavni program uz učešće KUD – a, recitatora, gulslara, pevača… U popodnevnim časovima je sportski dan – u 15.00 odbojka u sali OŠ „Jovan Dučić“, a u 17.00  košarkaška utakmica u školskoj sali. U 18 časova je zatvaranje izložbe u Vatrogasnom domu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Organizatori slave su Savet MZ Klek i mesni Crkveni odbor.

KLEK 25.10.-27.10.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh