I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

„Kilometar kose“ i u Zrenjaninu: Donirajte kosu za perike obolelih mališana

Humanitarnoj akciji „Kilometar kose“ kojom se prikuplja kosa za izradu perika deci oboleloj od raka, pre mesec dana priključio se zrenjaninski frizerski salon „Plavi čuperak“.

Do sada je prikupljeno više od dva metra kose, a kako kaže vlasnica salona Jadranka Radaković, akcija će trajati dok god bude bilo potrebe da se mališanima pomaže.

frizerski-salon-plavi-cuperak4

Budući da je reč o ideji sa humanim ciljem, šišanje se ne naplaćuje.

PerSu marketi

– Smatram da svako od nas treba i može da bude human, da pružimo onoliko koliko možemo. Budući da je reč o ideji sa humanim ciljem, šišanje se ne naplaćuje, rekla je Jadranka Radaković.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

frizerski-salon-plavi-cuperak2

U ovom salonu kosu je doniralo deset osoba, a vlasnica je pozvala sugrađanke da se uključe i pomognu, ali i svoje kolege koje imaju svoj krug mušterija.

Zrenjaninke koje žele da doniraju kosu prethodno moraju zakazati termin i obavezno oprati kosu. Kosa, odnosno rep mora biti duži od 15 centimetara, može biti prirodna ili farbana u blagim tonovima, ali ne sme biti blajhana i oštećena.

kilometar-kose

Akciju kojom se pomaže deci oboleloj od raka pokrenula je grupa mladih dramskih umetnika. U akciju je uključeno više od 30 salona u Srbiji. Po završetku kampanje, perike za mališane praviće vlasuljari Narodnog pozorišta u Beogradu.

U Srbiji svake godine od raznih vrsta tumora oboli više od 300 dece.

Ukoliko želite da učestvujete u akciji „Kilometar kose“ , kontaktirajte Frizerski salon „Plavi čuperak“ u Baranjskoj 55, pozivanjem broja 0645073254.

frizerski-salon-plavi-cuperak-1

 

 

 

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh