I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Kako da se otarasite stare tehnike i da zaradite?

Poslednjih godina mnogo se govori o pridruživanju Srbije zemljama Evropske Unije. Mnogo manje ipak priča se o brojnim zakonskim regulativama koje naša zemlja mora da ispoštuje kako bi svest našeg stanovništva izjednačila sa dobrim navikama te iste Evrope u koju pre ili kasnije verovatno ulazimo.

Hostić reciklaža

Jedna od veoma važnih segmenata u koje EU polaže mnogo vremena i truda jeste reciklaža, a od nedavno u Srbiji i sve poznatiji elektronski otpad. Dok ne otpočne sprovođenje zakona koji će kažnjavati visokim kaznama sve one koji nisu po zakonu odložili opasan otpad, možete ga ukloniti veoma brzo i bez mnogo muke, jednim telefonskim pozivom.

Na ovu temu za naš portal govorili su ljudi iz firme Hostić reciklaža, koji su nam predočili niz načina na koji se možemo otarasiti elektronskog otpada i pritom zaraditi.

PerSu marketi

Oni ističu da svako od nas u svojim podrumima, šupama i garažama poseduje po neki električni uređaj koji sakuplja prašinu i koji se ne koristi, bilo da je reč o starom frižideru, televizoru ili računaru koga je pojelo vreme.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Možda neko veruje da će ga popraviti i prodati nekom ili je svestan da ne bi trebao taj otpad da baci u običan kontejner i nema rešenje. Mi dobavljačima ovakvog otpada, običnim građanima, nudimo rešenje za svaki problem sa starim elektronskim i električnim uređajima. Građani često gube vreme i tegle stare uređaje do kupaca istih, gube previše vremena i energije. Mi po ovakve uređaje dolazimo na kućnu adresu. Dolazimo čak i ako je u pitanju samo jedan uređaj, jer nam je cilj da javnost počne da razmišlja više o zaštiti životne sredine, kao i da svi znamo da su elektronski uređaji jedna vrsta opasnog otpada.

– Mi dolazimo do vas, otkupuljujemo vaše stare uređaje i plaćamo na licu mesta. Da stvari budu jasnije, mi se oznojimo, namučimo i platimo za tu privilegiju, ističu iz ove firme.

Hostić reciklaža Zrenjanin

Šta se dalje dešava sa stvarima koje prodate?

Sav prikupljen otpad se prosleđuje u reciklažne centre gde se tretira po važećim standardima. Električni i elektronski otpad je pravno klasifikovan kao opasan i stoga se preporučuje predavanje ove vrste otpada samo registrovanim sakupljačima.

Sve informacije o vrstama električnog i elektronskog otpada, kao i o drugim otpadima i radu firme možete naći na našem sajtu www.hosticreciklaza.com .

Da ugovorite preuzimanje ee-otpada sa vašim eko partnerom pozovite na 0604550065

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh