I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kafe „MuseuM“ – mesto gde žive najbolji čajevi

„Kuća čaja“ je prvi brend iz Srbije, nastao u Beogradu, koji je na sebe preuzeo slatku obavezu da edukuje naše gradjane Zrenjanina, ali i celu  Srbiju o verovatno najstarijem, globalno gledajući i najpopularnijem svetskom napitku.

museum caj slika

Kompletnu ponudu „Kuća čaja“ možete probati u kafeu „MuseuM“ svakog dana.

U ovom kafeu susrešćete se sa naraznovrsnijim čajevima, počevši od čistih čajeva ( zelenih, crnih, belih, ulong..), pa preko biljnih mešavina iz udaljenih krajeva sveta kao što su Južna Amerka (mate čajevi) i Južna Afrika (roubuš čajevi) sve do nesvakidašnjih voćnih mešavina od najkvalitetnijih i najrazličitijih sastojaka.

„Kuća čaja“ ima i posebnu opremu za koriscenje ovih divnih ukusa. Тo su posebne šolje, čajnici i setovi koji sve ukupno daju posebnu draž u ispijanju ovog toplog napitka.

PerSu marketi

Sve proizvode „Kuče čaja“ možete probati I u našem gradu, u kafeu „MuseuM Staklenac“ koji raspolaže sa preko 20 vrsta ovih aromaticnih biljnih mešavina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Stručno osoblje ovog kafea kaže za naš portal da je od njih svakom gostu topla preporuka Ćaj za ljubavnike, Vitaminski, Alibaba, Turski, ali i mnogi drugi ukusi koji će vas navesti da čajeve pijete isklučivo na ovom mestu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh