I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Službe „Čistoće i zelenila“ spremne za Dane piva

Službe za održavanje javnih površina „Čistoće i zelenila“  spremne su za predstojeću manifestaciju “Dani piva”.

Dok se pivare spremaju da ponude gostima što kvalitetnije pivo i mesto za zabavu, zaposlene u ovom preduzeću čekaju sasvim drugačiji poslovi.

 cistoca

– Naša Služba za održavanje javno prometnih površina koja inače brine o čistoći grada, angažovaće još veći broj radnika, njih oko 30, koji će u toku dana i noći, a naročito po zatvaranju štandova, intenzivno čištiti i prati centar grada, Žitni Trg, parking na prevlaci, Tiršovu i okolne ulice. Pored radne snage biće angažovano i specijalno vozilo čistilica, traktor, kamion, vozilo za odnošenje smeća, kao i cisterne za pranje, kaže PR menadžer preduzeća Danijela Tančić.

I Taxi Zrenjanin

U gradu će u vreme Dana piva biti postavljen veći broj predmeta, naročito na Žitnom Trgu i parkingu na Prevlaci gde će se isti prazniti svakodnevno. Na Žitnom Trgu biće postavljeno i 20 žičanih korpi za otpatke koje će službe prazniti dva puta, u toku dana i po završetku rada štandova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U vreme prošlogodišnje manifestacije iznosile su se velike količine smeća – radnim danima preko 50 kubika, a tokom vikenda  i do 80 kubika smeća.

– Naš prioritet i tokom ovogodišnje manifestacije biće da se u gradu održi zadovoljavajući nivo čistoće. Nakon zatvaranja manifestacije Dani piva, radnicima našeg preduzeća biće potrebno još dva do tri dana da detaljno očiste i dovedu u prvobitno stanje glavno mesto događaja, kao i centralnu gradsku zonu, rekla je Tančićeva za I love Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh