I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

JKP „Čistoća i zelenilo“ – Za nove kamione 410.000 evra

Služba za odnošenje i deponovanje smeća Javnog – komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ danas je „pojačana“ sa tri najmodernija kamiona renomiranog švedskog proizvođača „Volvo“.

cistoca-kamioni

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac, zajedno sa pomoćnicom gradonačelnika Željkom Milošević i predsednikom Skupštine, Oliverom Mitrovićem, posetio je danas JKP „Čistoća i zelenilo“ gde su predstavljena tri nova vozila ovog preduzeća.

Direktor Goran Fijat rekao je da “Čistoća i zelenilo” nastavlja da realizuje zacrtane planove, u cilju poboljšanja kvaliteta usluga na terenu.

PerSu marketi
cistoca-novi-kamioni

Predstavnici gradske uprave u poseti JKP „Čistoća i zelenilo“

– Kako bismo unapredili službu za iznošenje i deponovanje komunalnog otpada nabavili smo tri nova kamiona, dve smećarke od 16 i 22 kubika, kao i jedan autopodizač. Vozila su kupljena na lizing, a njihova ukupna vrednost je oko 410.000 evra. Do sada je firma funkcionisala sa 9 starih kamiona, koji su pokrivali 11 terena. Očekujem da ćemo vrlo brzo podići nivo kvaliteta usluge i da će građani biti zadovoljni, što nam je najvažnije – rekao je Fijat.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
santovac-fijat-kamioni-cistoca

Lokalna samouprava podržava rad „Čistoće“: Santovac za volanom, Fijat pored kamiona

Zamenik gradonačelnika, Saša Santovac je rekao da Grad Zrenjanin vodi računa o izgradnji infrastrukturnih objekata, jer je želja lokalne samouprave da on bude infrastrukturno opremljen.

Zadovoljstvo ne kriju ni radnici “Čistoće i zelenila”, a jedan od vozača, Mladen Plivar, kaže da su za njih novi kamioni izuzeno značajni.

– To su kvalitetni kamioni, vodećeg švedskog proizvođača“Volvo“. Nova vozila će nam značiti, jer je akcenat stavljen na zaštitu radnika. Osim toga, iznošenje smeća obavljaćemo na kvalitetniji način – istakao je Plivar.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh