I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Jevrejska ulica i dve lokacije bez letnjih bašti ove godine

Ugostitelji koji imaju objekte u strogom centru grada, ove godine nisu bili zainteresovani za postavljanje bašti u delu Jevrejske ulice i na lokacijama u blizini urušenih zgrada, rečeno je portalu I love Zrenjanin u Direkciji za izgradnju i uređenje grada.

Ugostitelji su najveće interesovanje pokazali za glavnu pešačku zonu u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

– Poziv za dobijanje urbanističke saglasnosti za postavljanje letnjih bašti bio je upućen svim zainteresovanim vlasnicima ugostiteljskih objekata u glavnoj gradskoj ulici i u delu Jevrejske ulice. Elaboratom o postavljanju letnjih bašti i urbanog mobilijara predviđeno je osam lokaliteta za postavljanje letnjih bašti, a u Direkciju je stiglo ukupno 13 zahteva. Jevrejska ulica i dva lokaliteta koji se nalaze u zonama urušenih zgrada u centru grada, biće bez bašti u predstojećoj sezoni, kažu u Direkciji.

letnje-baste

PerSu marketi

Na osnovu urbanističke saglasnosti koju izdaje Direkcija, Odeljenje za poslove urbanizma Gradske uprave izdavaće odobrenje za postavljanje letnjih bašti. Urbanistička saglasnost i odobrenje za postavljanje letnjih bašti važe godinu dana, a sezona letnjih bašti zavisi od vremenskih uslova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kako saznaje I love Zrenjanin, u dogovoru sa ugostiteljima urađena je izmena Elaborata i oni sada nemaju obavezu svakodnevnog uklanjanja nameštaja i mobilijara sa glavne gradske ulice, kako je to zahtevano ranije, radi čišćenja i pranja mermerne podloge.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh