I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Jelka se priprema spreman je i novogodišnji program

Sklapanje najavljene jelke od 12 metara koja će Trg Slobode krasiti tokom prazničnog perioda započeto je tokom jutarnjih časova. 

Tokom prepodneva je  dopremljena  nosiva čelična konstrukcija prečnika 6 i visine 12 metara  koja je zatim pomoću krana uspravljena i postavljena pored Gradske kuće.   Pored ove najviše jelke koju je Zrenjanin ikad imao organizatori su najavili da će biti postavljene i dve manje koje će uz modernu LED tehnologiju činiti novogodišnji ambijent. Kompletna konstrukcija sve tri jelke biće kompletirana do 25. decembra.

 

PerSu marketi

Što se tiče programa tokom novogodišnjih praznika organizatori su najavili niz manifestacija. 30. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina od 18 časova najmlađi će uživati u novogodišnjoj predstavi. 31. decembra tačno u podne počinje tradicionlano kićenje jelke kao i podela paketića. Tom prilikom nastupiće i dečji hor „Supernova“. Što se tiče večernjeg programa nastupiće dva lokalna benda „New plus all hits“ i „Abba real tribute band“ dok nas tačno u ponoć očekuje i vatromet – saopštili su organizatori.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh