I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Jelka, deda mrazevi, paketići i radost u centru Zrenjanina

Velikom broju naših najmlađih sugrađana, proslava dočeka Nove godine otpočela je tačno u podne u centru grada, manifestacijom „Zrenjanin-grad otvorenog srca“.

kicenje-jelke

Zahvaljujući Turističkom centru Zrenjanina koja je pripremio mnogobrojne sadržaje, mališani su tokom poslepodneva uz pesmu, igru, paketiće i Deda Mraza, veselo umarširali u „novo leto“.

– Srećni smo što je danas ovde došlo ovoliko ljudi, prvenstveno dece. Nadamo se da smo im priredili jedno veselo poslepodne mnoštvom manifestacija, a priroda se ove godine potrudila da nam 31. decembar bude i vedar. Želja nam je da ova manifestacija postane tradicionalna i da budućnost ovih mališana bude vesela kao što su oni danas. Trudićemo se da manifestaciju proširimo na više termina i sadržaja, rekla je Marica Kosanović ispred Turističkog centra Zrenjanina.

I Taxi Zrenjanin

Kompanija Gomex danas je dodatno obradovala decu novogodišnjim paketićima, a vredne ruke aktiva žena iz Zrenjanina i okolnih mesta isplele su šalove za naše najmlađe sugrađane.

grad-otvorenog-srca

grad-otvorenog-srca3

grad-otvorenog-srca1

deciji-hor

beli-kros

Tačno u podne, centar grada oživeli su mnogobrojni mališani kićenjem velike jelke, maskembalom, a zatim i belim krosom koji je organizovao Atletski klub Banat. Na centralnoj bini, pored dečkaka i devojčica koji su recitovali i pevali ne bi li od Deda Mraza dobili poklon, nastupili su i KUD Pionir, Gradski dečiji hor, GPK Free Dance, a pozorište CEKOM izvelo je predstavu za decu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh