I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Otvoren konkurs JCI TOYP za mlade lidere

JCI TOYP ima cilj da prepozna mlade ljude koji se odlikuju uspehom u svojim oblastima i na taj način stvaraju pozitivne promene u svom okruženju.

Organizovanjem ovog međunarodnog događaja po prvi put u našoj zemlji, JCI Srbija nastoji da pored zvaničnog prepoznavanja njihovog dostignuća, za sve mlade i talentovane ljude obezbedi medijski prostor i time doprinese jačanju svesti šire društvene zajednice o velikim projektima, proizvodima, idejama. Laureati, na taj način motivišu svoje kolege u postizanju izvrsnosti. Njihove priče o otkriću, odlučnosti i domišljatosti, inspririšu druge mlade ljude da budu bolji lideri i stvaraju bolje društvo.

Uspostavljen u SAD 1932. godine, JCI TOYP je promovisao mnoge mlade i kasnije poznate osobe, poput Džona Kenedija, Henrija Kisindžera, Nelsona Rokfelera, Elvisa Prislija, Vejna Greckog, Orsona Velsa, i mnoge druge. Od tada, u preko dvadeset zemalja širom sveta, svake godine uspešno organizuje Konkurs za sve kandidate u Srbiji. Konkurs će trajati do 15. aprila, i tokom tog perioda, brojne organizacije i pojedinci širom Srbije biće uključeni u traženju ovih mladi i darovitih ljudi.

Ukoliko smatrate da neko od njih postoji u Vašem okruženju, javite se organizaciji JCI, u želji da zajedno doprinesemo izboru najboljih.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Žiri koji će biti posebno formiran za svaku od dole navedenih kategorija, biće sastavljen od naših najeminentnijih stručnjaka u poljima njihove ekspertize. Nakon završetka konkursa, članovi će izabrati po jednog kandidata u svakoj oblasti koji će biti kandidat naše zemlje za odlazak na svetski kongres koji se održava u Lajpcigu (Nemačka), a na kome će biti pristuno preko 6.000 mladih lidera predstavnika nacionalnih komora JCI-a. Celokupan nacionalni projekat završiće se svečanom dodelom nagrada u zgradi Vlade Vojvodine.

JCI Srbija i lokalana komora JCI Novi Sad, po prvi put organizuje ovaj program, a kandidati će biti nominovani u sledećim oblastima :

Poslovno/preduzetničko dostignuće
Akademsko liderstvo/dostignuće
Ekološko liderstvo
Naučni /tehnološki razvoj
Medicinska inovacija

Junior Chamber International (JCI) je međunarodna organizacija mladih lidera i preduzetnika, koja pruža razvojne mogućnosti mladima širom sveta u stvaranju pozitivnih promena. Ima 200.000 aktivnih i mnogobrojne počasne članove koji učestvuju u projektima, konferencijama i seminarima.

Više informacija možete potražiti OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh