I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Otvoren konkurs JCI TOYP za mlade lidere

JCI TOYP ima cilj da prepozna mlade ljude koji se odlikuju uspehom u svojim oblastima i na taj način stvaraju pozitivne promene u svom okruženju.

Organizovanjem ovog međunarodnog događaja po prvi put u našoj zemlji, JCI Srbija nastoji da pored zvaničnog prepoznavanja njihovog dostignuća, za sve mlade i talentovane ljude obezbedi medijski prostor i time doprinese jačanju svesti šire društvene zajednice o velikim projektima, proizvodima, idejama. Laureati, na taj način motivišu svoje kolege u postizanju izvrsnosti. Njihove priče o otkriću, odlučnosti i domišljatosti, inspririšu druge mlade ljude da budu bolji lideri i stvaraju bolje društvo.

Uspostavljen u SAD 1932. godine, JCI TOYP je promovisao mnoge mlade i kasnije poznate osobe, poput Džona Kenedija, Henrija Kisindžera, Nelsona Rokfelera, Elvisa Prislija, Vejna Greckog, Orsona Velsa, i mnoge druge. Od tada, u preko dvadeset zemalja širom sveta, svake godine uspešno organizuje Konkurs za sve kandidate u Srbiji. Konkurs će trajati do 15. aprila, i tokom tog perioda, brojne organizacije i pojedinci širom Srbije biće uključeni u traženju ovih mladi i darovitih ljudi.

Ukoliko smatrate da neko od njih postoji u Vašem okruženju, javite se organizaciji JCI, u želji da zajedno doprinesemo izboru najboljih.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Žiri koji će biti posebno formiran za svaku od dole navedenih kategorija, biće sastavljen od naših najeminentnijih stručnjaka u poljima njihove ekspertize. Nakon završetka konkursa, članovi će izabrati po jednog kandidata u svakoj oblasti koji će biti kandidat naše zemlje za odlazak na svetski kongres koji se održava u Lajpcigu (Nemačka), a na kome će biti pristuno preko 6.000 mladih lidera predstavnika nacionalnih komora JCI-a. Celokupan nacionalni projekat završiće se svečanom dodelom nagrada u zgradi Vlade Vojvodine.

JCI Srbija i lokalana komora JCI Novi Sad, po prvi put organizuje ovaj program, a kandidati će biti nominovani u sledećim oblastima :

Poslovno/preduzetničko dostignuće
Akademsko liderstvo/dostignuće
Ekološko liderstvo
Naučni /tehnološki razvoj
Medicinska inovacija

Junior Chamber International (JCI) je međunarodna organizacija mladih lidera i preduzetnika, koja pruža razvojne mogućnosti mladima širom sveta u stvaranju pozitivnih promena. Ima 200.000 aktivnih i mnogobrojne počasne članove koji učestvuju u projektima, konferencijama i seminarima.

Više informacija možete potražiti OVDE

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh