I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Janjić nakon isključenja iz DSS-a : Obraz mi je čist!

cedomir-janjic„Iznenađen sam i nisam ovo očekivao“, rekao je na početku razogvora za I love Zrenjanin dojučerašnji predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Zrenjaninu koji je danas smenjen sa te funkcije i isključen iz stranke, a odbor raspušten.

Janjić kaže da ga niko iz vrha stranke nije obavestio o ovoj odluci i da je informaciju saznao iz medija, što ga je dodatno iznenadilo. Izvršni odbor DSS -a naveo je da je „nezadovoljan radom Janjića na širenju stranačke organizacije i sprovođenju politike stranke, i činjenicom da je svojim ponašanjem u vršenju funkcije zamenika gradonačelnika naneo štetu ugledu DSS“.

„Mislim da sam svih 14 godina koliko sam član Demokratske stranke Srbije radio na afirmaciji te stranke i kao predsednik Gradskog odbora i na funkciji zamenika gradonačelnika Zrenjanina, tako da te konstatacije ne prihvatam, ali ako je to mišljenje Izvršnog odbora stranke ja protiv toga ne mogu da se borim. Videću da li u Statutu stranke postoji mogućnost da se žalim na tu odluku, jer obraz mi je čist i ništa protiv DSS-a nisam radio, naprotiv“, kaže Janjić za I love Zrenjanin.

Na pitanje o daljim planovima i stranačkom opredeljenju, Čedomir Janjić je kratko zaključio :

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

– Jedino što mi je u planu jeste da popodne i veče provedem sa mojom porodicom.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh