I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Izvršitelj prodaje imovinu „Radijatora“

Izvršitelj Jasmina Trbović Stanković za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu oglasila je prodaju imovine kompanije „Radijator“ iz Beograda, čiji su proizvodni pogoni u Zrenjaninu.

Foto: novosti.rs

Foto: novosti.rs

Prodaja je zakazana radi namirenja duga prema poveriocu, preduzeću koje se bavi pružanjem usluga iz oblasti bezbednosti „Polar Security“ iz Zrenjanina.

Na prodaju je putem usmenog i javnog nadmetanja ponuđeno oko 150 tona otpadnog gvožđa po ceni od 15 dinara po kilogramu, procenjene vrednosti 2,2 miliona dinara, kao i žičana ograda sa stubovima, čija je procenjena vrednost 120.000 dinara.

Fordomanija

Kako se u oglasu navodi, prodaje se i oko 10 tona polugotovih proizvoda, zaraslih u travu, po ceni od 25 dinara po kilogramu, procenjene vrednosti 250.000 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Javna prodaja biće održana 12. oktobar ove godine, a početna cena javnog nadmetanja iznosi 60 odsto od procenjene vrednosti. U drugom oglasu radi namirenja duga od oko četiri miliona dinara istom poveriocu, izvršitelj prodaje stotine raznih poklopaca za kanalizaciju i šahtove, elektomotore i drugu pokretnu imovinu.

Autor: agencije, 021.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh