I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Izvršitelj prodaje imovinu „Radijatora“

Izvršitelj Jasmina Trbović Stanković za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu oglasila je prodaju imovine kompanije „Radijator“ iz Beograda, čiji su proizvodni pogoni u Zrenjaninu.

Foto: novosti.rs

Foto: novosti.rs

Prodaja je zakazana radi namirenja duga prema poveriocu, preduzeću koje se bavi pružanjem usluga iz oblasti bezbednosti „Polar Security“ iz Zrenjanina.

Na prodaju je putem usmenog i javnog nadmetanja ponuđeno oko 150 tona otpadnog gvožđa po ceni od 15 dinara po kilogramu, procenjene vrednosti 2,2 miliona dinara, kao i žičana ograda sa stubovima, čija je procenjena vrednost 120.000 dinara.

PerSu marketi

Kako se u oglasu navodi, prodaje se i oko 10 tona polugotovih proizvoda, zaraslih u travu, po ceni od 25 dinara po kilogramu, procenjene vrednosti 250.000 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Javna prodaja biće održana 12. oktobar ove godine, a početna cena javnog nadmetanja iznosi 60 odsto od procenjene vrednosti. U drugom oglasu radi namirenja duga od oko četiri miliona dinara istom poveriocu, izvršitelj prodaje stotine raznih poklopaca za kanalizaciju i šahtove, elektomotore i drugu pokretnu imovinu.

Autor: agencije, 021.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh