I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Izmena režima saobraćaja tokom „Dana piva“

U vreme održavanja manifestacije „Dani piva“, na pojedinim gradskim saobraćajnicama i ulicama biće izmenjen režim saobraćaja.

U periodu od 28. avgusta do 2. septembra biće onemogućeno skretanje iz ulice Nikole Pašića u ulicu Žitni trg, a sa druge strane će za saobraćaj biti zatvorena ulica Vojvode Petra Bojovića od raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića do knjižare „Njegoš“.

Na tim mestima biće postavljene dve rampe, a kako je saopštilo JP „Turistički centar grada Zrenjanina“ i Koče Kolarova ulica biće zatvorena od raskrsnice sa ulicom Vojvode Petra Bojovića.

petra-bojovica-zrenjanin

I Taxi Zrenjanin

„Imajući u vidu problem odvijanja saobraćaja i parkiranja vozila u vreme održavanja „Dana piva“, u uslovima kada je parking Žitni trg rezervisan za postavljanje štandova, ove godine će biti organizovan poseban režim saobraćaja kako bi se obezbedila dodatna mesta za parkiranje vozila. Parkiranje će biti moguće u ulicama koje se nalaze u neposrednoj blizini parkinga na Žitnom trgu“, kažu u Turističkom centru.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

MESTA ZA PARKIRANJE :

KOČE KOLAROVA ULICA – organizovaće se podužno parkiranje vozila sa leve strane kolovoza, od raskrsnice sa Prvom Proleterskom ulicom ka raskrsnici sa ulicom Vojvode Petra Bojovića.

ULICA VOJVODE PETRA BOJOVIĆA – biće moguće podužno parkiranje sa leve strane kolovoza od raskrsnice sa ulicom Save Tekelije do ulaza u baštu Pivnice.

zitni-trg
Istovremeno, kroz te dve ulice biće izmenjena trasa za saobraćanje gradskih autobusa. Linije koje su bile redovne u tim ulicama, tokom „Dana piva“ biće usmerene ulicama Nikole Pašića, Beogradskom, Dositeja Obradovića i dalje njihovom uobičajenom trasom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh