I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Izletište Tisa kod Aradca domaćin 6. regate Voda Vojvodine

Turitički centar grada Zrenjanina i ove godine bio je partner u organizaciji šeste regate koju tradicionalno organizuje preduzeće „Vode Vojvodine“.

Regata ove godine traje od 21. do 30. juna, a plovna ruta rekama Dunav, Tisa i kanalima Bačke, kreće iz Novog Sada i prolazi kroz Titel, Aradac, Stari i Novi Bečej, Srbobran, Ruski Krstur, Karavukovo, Bačko novo selo, Banostor i završava se u Novom Sadu.

regata-tisa-2014

Drugi dan regate, učesnici su proveli na izletištu Tisa. Uz prigordan zabavni program i gostoprimstvo koje nikada ne manjka, goste su dočekali pogača i so, dobar ručak i predivan dan.

I Taxi Zrenjanin

Nakon glavnog dela manifestacije, gosti su upućeni na rekreatvne aktivnosti koje ovo izletište nudi, a kasnije su i upoznati sa delom riznice kulturnog nasleđa sa ovih prostora, kroz folklor KUD-a Pionir, dok je za veče najavljen nastup lokalnog benda predvođenog profesorom Mirkom Jankovim.

pogača-i-so-izletiste-tisa

Prošlogodišnji susret regataša sa ovim izletištom nije bio moguć zbog visokog vodostaja reke u momentu održavanja manifestacije, ali je ove godine sve nadoknađeno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ove godine regata „Voda Vojvodine“ okupila je 70 plovila, sa ukupno 170 članova posade. Među ovogodišnjim regatašima nalaze porodice, a najmlađi učesnik ovogodišnje regate ima samo pet godina.

Ova manifestacija poprima i međunarodni karakter obzirom redatu čine i gosti iz Austrije, Slovenije i Hrvatske.

regata-vode-vojvodine

Nakon noćenja na izletištu Tisa kod Aradca, regata nastavlja svoj put prema Starom i Novom Bečeju.

Isletište Tisa kod naseljenog mesta Aradac, nalazi se na 12 km udaljenosti od Zrenjanina i 36 km od Novog Sada na matistralnom putu Zrenjanin – Novi Sad. Izletište ima uređen prostor za rekreativne aktivnosti i uživanje u prirodi, talpu za kupače i puno hladovine za dobar piknik, te već uveliko privlači veliki broj poseltilaca.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh