I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Uskoro početak izgradnje 10 kuća za socijalno ugrožene

Javno preduzeće „Gradska stambena agencija“ Zrenajnin raspisala je krajem septembra tender za izvođača koji će izgraditi deset kuća za socijalno ugroženo stanovništvo u našem gradu.

Najbolji ponuđač biće poznat do sredine novembra, a zatim će otpočeti izgradnja deset objekata ukupne površine od 420 kvadratnih metara.

 kran-gradnja-kuca

Objekti će se nalaziti u ulici Franje Kluza, a dobiće ih lica starija od 65 godina, deca bez roditeljskog staranja, samohrani roditelji, višečlane porodice mladih bračnih parova i lica sa invaliditetom.

I Taxi Zrenjanin

Ugovor o izgradnji kuća potpisan je sa Republičkom stambenom agencijom krajem decembra 2012. godine, a tender za najpovoljnijeg izvođača raspisan je  24. septembra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Konkurs je otvoren 30 dana a nakon toga stručna komisija ima na raspolaganju dve nedelje za odabir izvođača. Projekat će se realizovati po principu „ključ u ruke“, a planirani rok za izgradnju svih objekata je kraj 2014. godine , izjavila je za „I love Zrenjanin“ direktorka Gradske stambene agencije Jovana Ljiljak.

Ljiljak je napomenula da Republička agencija za stanovanje više od deset godina nije gradila objekte u Zrenjaninu i da je ovaj projekat od velikog značaja za naš grad jer „doprinosi rešavanju stambenog pitanja socijalno ugroženih sugrađana“.

Sredstva u iznosu od 27 miliona dinara kojima će biti finansirana izgradnja, obezbedili su Republička agencija za stanovanje i JP „Gradska stambena agencija“, a Grad Zrenjanin učestvovaće iznosom od 13 miliona dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh