I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Intenzivna izgradnja buduće fabrike vode

Na lokaciju na kojoj se gradi buduće postrojenje za preradu pijaće vode u Zrenjaninu, pre nekoliko dana dopremljena je oprema za reveznu osmozu.

Ova oprema je zatim postavljena na temeljnu ploču budućeg objekta za smeštaj opreme za reverznu osmozu i ultrafiltraciju.

vodovod-i-kanalizacija

-Ostatak opreme koji treba da bude smešten u tom objektu, biće prenet nakon završetka radova na postavljanju čelične konstrukcije objekta i njegovog zatvaranja. Na bazenu za prijem sirove vode tokom vikenda izbetonirana je krovna konstrukcija bazena na koju će u narednim danima biti postavljena limena pokrivka. Uz bazen pitke vode, nastavljeni su radovi na izgradnji mašinske sale, odnosno objekta za smeštaj pumpi za sva hidraulična kretanja vode unutar samog postrojenja za prečišćavanje vode i potiskivanje vode iz bazena u gradsku mrežu, kažu portalu I love Zrenjanin u Javno komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija“.

Fordomanija

vodovod-i-kanalizacija1

Podsećamo da svi zainteresovani građani mogu uživo pratiti izvođenje radova preko dve kamere koje su postavljene na gradilištu, a čiji se video strimovi nalaze na sajtu grada Zrenjanina KAMERA 1 i KAMERA 2

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh